Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.3.13

Natten hvor klokken to forsvandt...

Først middag med Hr. kæreste, efterfuldt af "hm, vi bestiller billetterne, så må vi se om vi gider-film" i biografen, for derefter at tage hjem og skifte til de nyeste og blødeste hygge-bukser, fra h&m's afdeling, til at finde de fineste mumi krus frem; ét til hver, for derefter at specialisere dem, lige sådan som vi kan li' dem, alt imens at stearinlysene glitrede i vinduet, og Big Brother blev sat på skærmen - Det er lørdag, og dét skal nydes. 

27.3.13

Goodiebox | 9

Så blev det atter Goodie-tid! Denne gang har de pakket lyserøds papir rundt om produkterne, og skrevet "Pink forår" som overskrift. Når man åbner sin pakke, imens solen skinner en lige ind i øjnene, og man åbner goodieboxen, og det første man ser er lyserød papir, og derefter "pink forår", så ved man bare, at det er ved at gå den rigtige vej. 

Goodiebox er et ret så fantastisk koncept, hvor man betaler 119 kr, om måneden for at modtage en boks, hver gang. Læs mere på deres hjemmeside www.goodiebox.dk
Endnu engang synes jeg er at det er nogle virkelig lækre produkter, som er med. Jeg er speciel vild med øjenskyggen på nederste billede, flotte farver, og lille simpel design. De to parfume prøver er jeg dog knap så vild med, men head & shoulder shampooen er noget så lækker; og dufter præcis lige sådan!

Head& shoulders apple freash shampoo og conditioner | Full size koster 42,95 kr.
Det er lykkedes Head & shoulders at skabe en fantastisk god shampoo og conditioner, som er både nærende og plejende, og som alle har råd til måned efter måned. Apple fresh illustrerer altså på bedste vis, at supermarkederne has come a long way baby, når det gælder beauty. For udover den charmerede pris, så overbeviser Apple fresh med en forårs frisk duft af æbleblomster, og har den særlige feature, at shampooen er god til at fjerne rester af gamle styling produkter, talg og skæl. Conditioneren tilfører desuden håret fugt, så det bliver lettere at rede ud. Vi er overraskede og overbeviste. 

HH Simonsen hairspray | Full size koster 129 kr.
Som i alle ved, så er hårspray et absolut must have i enhver kvindes udvalg af beauty produkter. Derfor eksperimenterer vi også meget i denne kategori, og vi har lige fået øjnene op for dette vidunderlige, danskproducerede frisørbrand HH Simonsen og deres helt uimodståelige og vanedannende hårspay. Udover at have en befriende dejlig duft, UV-beskyttende og en suveræn holdbarhed, så efterlader den ikke håret klistret og stift, men tilfører derimod håret en pragtfuld glans og silkeagtig struktur. We love it.

Dr. Hauschka natural glaour eyeshadow palette | Full size koster 249 kr.
Larmende skønhed, sexappeal, feteret. Jo, vi er absolut glamour girls wannabees og er faldet for denne enormt lækre øjenskygge palette fra Dr. Hauschka, fordi de fire naturlige mineralfarver giver et strålende, elegant blik. De flotte farver giver masser af mulighed for at fremtrylle forskellige looks. Fra det glamourøse til det mystiske og forførende. We love Mr. Hauschka.

Salvador dali sun & roses edt | Full size koster 210 kr.
Det er noget hypnotiserende og tiltrækkende over alt nyt, og denne ultra feminine duft fra Salvador Dali er ingen undtagaelse. Tværtimod. Vi er i den grad blevet charmeret af den skønne duft, der giver terapeutiske associationer i retning af sommerhaver fyldt med de skønneste, storblomstrende roser. Med dens primære komposition af pink grapefrugt, bergamotte og søde æbler giver den en stemning af spontanitet, solskin og positiv energi. Ny. Forførende. Spontan og energisk. We like. Very much.

P20 solbeskyttelse eller solcreme spf 20 | Full size koster 139,95 kr.
Dette er et kultprodukt, og en af de få autentiske produkter, som vil bestå også om 20 år. Alene det gør det utrolig sexet. Og da tiden er til skiferie i påskesolen, og forårets først ture syd på, og fordi vi bare dagligt drømmer om solen, så er vi meget begejstrede for at kunne præsentere den legendariske solcreme P20. Det geniale er, solcremen kun kræver én påføring om dagen, beskytter i op til 10 timer og er meget vandfast. Den lette konsistens er nem at fordele, uden at plette eller fedte på huden. Den høje beskyttelsesfaktor (SPF 20) filtrerer de skadelige solstråler fra, så huden ikke bliver rød og forbrændt, men samtidig giver en flot kulør langsomt og under kontrol. Ingen parfume, ingen parabener eller konserveringsmidler.

Van Gils live edt | Full size koster 315 kr.
Det er intet mere spændende og sppellerende end helt friske nyheder. Det skulle da lige være en ualmindelig delduftende mand. Derfor er vi også voldsomt begejstrede for at kunne præsentere jer for denne helt nye og fantastiske lækre maskuline duft LIVE fra Van Gils til kæresten eller manden i dit liv. Helt ny. Enormt lækker. Meget maskulin. Lidt til ham; og dig. 

24.3.13

For 3 måneder siden

Jeg dur' ikke til det der mellem-fis. Enten skal de vælte ned med sne, man skal ha' de længste og aller varmeste, strikkede strømper på, bygge alle de sne-mænd og huler man overhovedet kan, lige indtil at ens ski tøj er helt fuldstændig driv vådt. Hvor man selvfølgelig derefter skal ind i varmen, være godt pakket ind i både tæpper og dyner, spise varme boller og drikke varm kakao med et pift af lidt fløde, så man får fløde-skæg. Kalender lyset skal stå og glitre, imens man sidder og venter på at det bare sådan lige pludseligt begynder at brænde hurtigt, sådan at det faktisk kan følge med kalenderen. Jule kalenderen skal køre på fjernsynet, og det skal selvfølgelig være til lige præcis klokken otte, for selvom at man har set den hundrede gange før, og har den til at stå som Dvd på reolen ved siden af; så kan man altså ikke gå glip af starten. Enden dét, eller en ordenlig bikini sæson med den bruneste glød, is i lange baner med en kæmpe klat af det lækreste og mest klistrede guf, i den mest sarte lyserøde farver. Dillemaet om man vil ha' daim, smarties, jordbær eller pistages kugler; og hvor mange man nu kan få sig til at få af hver. Nætter hvor man slet ikke kan sove, fordi bare dét at ha' sin dyne på, er en hede i sig selv. Den kolde koldskål, is-vand med citron, og sanden imellem tæerne. Hvis man blev bedt om at vælge sin ynglings årstid, så ville jeg godt nok ha' det svært.

O.P.I | Apple red

I den allerfineste æble røde farve, som navnet på min nye Opi neglelak også udtrykker, fik jeg igår denne ind af døren. Billigvoks.dk har netop fået et kæmpe udvalg af de voldsomme populære neglelakker, i alle tænkelige farver; så mange farver faktisk, at jeg bare tænkte "Hm, rød. Sådan en kunne jeg godt bruge", og bare tog den farve rød, som jeg bedste kunne li' navnet på, fordi at der er så mange forkskellige lækre farver, hvor der bare er en lille bitte smule forskel. Jeg endte ud med farven Apple red, som virkelig er flot når den kommer på; og endnu bedre, så dækker den fuldt ud med første lag, som de vidst også skulle være ret populære for, de her opi lakker.
Find det store udvalg af OPI lige her, på billigvoks. Og for den pris, er det værd at skynde sig.

Når man kigger tilbage..

Klokken har netop passeret de halv to, natten til en søndag. Med en pose med saltet lakrids, og en flaske iskoldt vand, i den sødeste lyserøde hello kitty flaske, og dynen over mig, bevægede jeg mig langtsom ind på noget jeg længe havde overvejet; dét at få ryddet op i sit blog arkiv, og kladder der bare var blevet til... for at, ja. At være kladder. Tanker der er blevet skrevet ned i dét øjeblik, dengang i 2010 hvor man drømte om at være 14 år igen, som nu bare er 5 år siden. Indlæg der skulle ha' været udgivet, hvor der bla. var skrevet "..men én ting er sikkert, jeg skal aldrig ha' langt hår igen", hvor man nu sidder her, og ihvertfald ikke har så kort hår, som man forventede dengang, billeder og en meget lang tekst om hvor meget jeg savnede min kusine, og hvor meget jeg egentlig kom til at savne den tid, bare ved at kigge og læse den meget lange tekst. Et billede med teksten "When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew", hvortil at man begyndte at ønske, at man slet ikke havde haft behov for at spilde de følelser, eller tilføje det billede dengang man gjorde det. En indlægs titel som lyder noget så drabeligt som "han er ikke noget, ikke engang et menneske", hvor man bare ville ønske at man havde fået skrevet noget tekst dertil, sådan at man vidste, hvor tanken var ført hen, lige der. Indlæg om tilfældigheden ved de gentagende bogstaver ved Disneys figuere. Peter Plys, Gurli Gris, Bjørne Brødre. Ja, ja, ja... Indlæg der tydeligvis er skrevet i form for at afreagere, et andet af savn og uretfærdighed, imens nogle andre er skrevet i ren irritation imod, hvordan verden nogen gange udarter sig; måske god læsestof, men måske også rart nok, at det kun endte med at ende til kladder.
Synes tit at citater nemt kan beskrive ens følelser, bedre end man måske selv kan, og det var også tydeligt igennem min lille oprydning af de ikke udgivet indlæg; lad os slutte af med den altid kære Peter Plys, selvom at det slet ikke har noget med sagen at gøre.

"If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day, so I never have to live without you"

22.3.13

Når turen går til Norge

Min lillebror har netop indtaget Norge, hvor han er - som han selv siger - på hans første tur i udlandet, nogensinde. Jeg har aldrig været i udlandet før faktisk, men når man har været på tur bare her i landet, så er der jo nærmest ikke noget bedre, end når man har lidt nye sager, som man skal ha' med. Sit nye sengetøj, sovepose, rygsæk, sko eller andet. Og i mangel på alt ski-tilbehør, og et samarbejde igang med Nicolaj fra Dinsport.dk, tænkte jeg at jeg lige ville glæde min lillebror; og mig selv, når den tid kommer - med lidt ski tilbehør. Nicolaj bag webshoppen var rigtig sød til at hjælpe med at finde de ting, som jeg lige søgte efter. Feks. var jeg lidt ude efter en "elefant hue" som man havde i børnehaven, da jeg fik afvide at det var en rigtig smart ting at anskaffe sig, da vinden er isende koldt, når man suser afsted på sine ski. Hurtigt sendte Nicolaj mig et link til en "hals varmer", som han vidste at mange brugte, til netop det formål - Og ganske få dage efter, var en pakke ankommet til mig.

Et par virkelig lækre ski-briller med gult udsyn, som er overraskende behagelige at ha' på, faktisk. Samt en hals varmer fra Helly Hansen, og den lille pakke til højre på øverste billede, som kan brugte til at dække munden og næsen som jeg også var ude efter, eller også kan man bruge den som anvist, på pakken - virkelig smart! Ski brillerne kan findes lige her, og er endda sat ned fra en førpris på 300 kr.

Derudover forhandler de også mærket Kari Traa, som lavet sømløse bukser, topper og hipsters, som mange er begyndt at bruge når de dyrker fitness, og feks. yoga. Også har de også de fedeste tøse huer, med en "lille Per" top på, som jeg bare elsker. Find Kari Traa mærket HER.

21.3.13

Sun spa, tan in a can | Før og efter

Førhen har jeg nævnt noget om sunspa's Tan in a can, som jeg har modtaget fra billigvoks.dk, men jeg har aldrig fået lavet en fuld testning af produktet, hvilket jeg egentlig synes er rigtig lækkert at se selv, når jeg ser anmeldelser, af feks. selvbruner. I forbindelse med at jeg i starten af måneden modtog endnu en lækker pakke, endnu engang fra billigvoks.dk, hvor den mørke "chocolate" udgave var i, tænkte jeg at jeg lige ville starte med denne, til den normal farvede hud, som vil få en lækker sommer brun farve. 
First of all. Sørg for at få skrubbet jeres ben rigtig godt med en body scrub, svamp og evt. barbering, da selvbruner tit ryger med af, når man fører skraberen over huden.

Jeg har en helt almindelig dansker-bleg hud, i dette kolde forårs vejr, og med bare én omgang spray har jeg fået overstående resultat, lige efter det er påført, hvor farven bliver mere kraftig i løbet af et par timer, hvor man derefter burde vaske sine ben, eller tage et bad, for at få dæmpet farven lidt, da det hurtigt kan komme til at se meget Sidney-Lee agtigt ud, hvis det bliver for voldsomt. Hvis man har et voldsomt must for at få en brun hud, imens at de resterende ikke-solarie dansker, render rundt og har hud farve efter vejret, så kan man nemt påfører flere lag, eller evt. gentage dagen efter. Med Sunspa's spray kommer der farve direkte, hvor man derfor også nemt og hurtigt kan få rettet op på sine fejl, hvis det skulle ske; hvor mange andre sprays først skal tørre i 5-6 timer, før der er resultat (og tilhørende fejl) at se. (Bemærk dog, de hvide pletter på mine ben er ar som ikke vil "tage fat", og ikke sprayen der sprøjter i pletter, hihi.)

Begge mine sunspa spraytan's er fra billigvoks, og den normale slags, kan købes lige her, eller som en slags prøve i mindre format, her.

14.3.13

Max pinlig 3 | På Roskilde

I glemsomhed glemte jeg at få skrevet om den tredje i rækken af Max pinlig filmene, som jeg faktisk var inde og se for efterhånden lang tid siden. Jeg elsker danske film, og jeg elsker "børne film", og eftersom at jeg både har set Max serien, og alle de tidligere film, var denne da selvfølgelig også en must see. Samuel spiller endnu engang sin rolle som Max virkelig gennemført, og denne gang kan man virkelig følge med i hvordan det er at være i "teen" årene, hvor alting bare altid skal være på tværs.

Max er fyldt 16 år, og på vej til at blive voksen. Det er virkelig tydeligt at mærke at der sker meget i et barns liv, hvis man sammenligner med den første Max film, og bare nu, til den tredje. Han har brug for frihed, og dét at prøve grænser af - hvilket jo klart skal være en tur til Roskilde, hvor der selvfølgelig ikke skal nogen pinlig mor med - selvom at mor klart siger nej. I ren protest flytter Max over til sin far, får dame besøg og kaster sig ud i madlavnings forsøg, og score tricks. Max vil afsted på festival; og hans pinlige mor følger efter, for at holde øje med hendes søn, bare på lidt længere afstand, end normalt.

13.3.13

Leather case

Jeg må bøje mig i støvet, og indrømme at Ipad altså ér en lækker opfindelse. Når man er en glad lille kage-bager som mig, er det en lækker ting at ha' lige ved hånden, fyldt med opskrifter, og måske musik også; Og her kommer Imania.dk, ind i det lille billede. Jeg har været rigtig heldig at få lov til at anmelde det overstående virkelig lækre Ipad cover i det fineste hvide læder. Man åbner den med lidt velcro i siden i midten, sætter ipaden ind, hvor den passer helt perfekt. Stykket der blevet lukket over skærmen er magnetisk, og gør sådan at Ipaden bliver låst når den bliver lukket. Derudover er der en lille "lomme" omme bag på, hvor man lige kan sætte den i "hak", så den kan stå op; hvilket er smadder praktisk når man feks. har den med i køkkenet, eller også kan man ligge den ned, hvor skærmen stadig er lidt opad, som min lillebror bla. har brugt meget, når han har siddet og spillet på den. Virkelig gennemført og rigtig lækkert kvalitet af et cover at være, og prisen er ikke gal, hvis man kan sparer at ens Ipad, skulle gå hen og gå i stykker. Find coveret her.

5.3.13

Når reality tv, går over grænsen

Hvor langt kan man få sig til at gå. Hvor langt kan man gå?

Noget der i bund og grund er lavet, til at folk der beslutter sig for at kaste sig hen foran fjernsynet, har noget at se. Ren frivillig tilmelding - Måske for en oplevelse, eller for at gå hele vejen, og hive penge præmien med hjem, til den drømme lejlighed man har kigget på længe, måske bare for at ha' dem, eller for at få de silikone bryster, som Camilla Hartmann fra BigBrother, har drømt om, i lang tid?
Hvor går grænsen imellem det ordenlige forhold der gerne skulle være i BigBrother, hvis man skal kunne holde ud, at være i samme indelukket hus, i måske 3 måneder? Eller hvad med det i forvejen ret til tider sårene spil, på Paradise hotel; er det okay, når Anna spytter efter Rasmus, og kalder ham "klam", hver evig eneste gang, hun går forbi ham? Gang på gang, er jeg er i blandt de folk, som kaster sig hen foran fjernsynet, for at se et af de efterhånden mange reality programmer, bliver jeg rystet. Jeg ga' Bigbrother en chance, knap en uge efter, at det var startet; og nu er jeg helt besat, for drama, skænderier og spænding, det er jo dét, vi alle sammen vil have.
37 årige Camilla har meldt sig til BigBrother, for at få en kæmpe oplevelse - Det tør fandme godt nok siges, at være dét, hun også vender hjem med. "Jeg er positiv, jeg er altid positiv", og netop dén sætning, er noget af det, hun får høvl over. (Og noget af det, jeg er allermest træt af at hører på, men det gir' stadig ikke folk lov). Samtlige beboer i huset, går imod Camilla, og selv forleden dag stod de alle sammen og råbte og skreg af hende, "at hvis hun ikke snart holdte sin fucking kæft, var døren lige derovre, også kunne hun skride". Skride? Fordi at hun kommer med tilbage meldinger til de resterne 10+ mennesker, som står hver eneste dag, skriger hende direkte op i ansigtet, og sviner hende til?!

I år er jeg blevet særligt opslugt af reality programmerne. Normalt har vi ikke Tv3, men er så heldig at jeg kan se det på Viaplay, (og bigbrother på nutv) hvilket gør at man altså lyn-hurtigt, bliver lidt små afhængig af alle de forskellige programmer, der er at finde derinde. Og at jeg på en måde - et eller andet sted, ude i det fjerne - er i familie med én af deltagerne, gjorde det jo til et endnu større must see.

Rasmus fra hotellet i Paradise, gør helt normalt som spillet jo tydeligvis går ud på; redder sin egen røv, og bliver nød til at vælge en fra, for that's the game. Malene og Anna gik lyn-hurtigt fra deres alders-niveau, og direkte ned blandt pingvin stuen, i børnehaven. Specielt Anna, er bla. gået under navnet "Anna-Lama" i Se&hør, fordi at hun lige valgte at kaste en spyt-klat efter Rasmus, udover hendes utallige fuck fingre, og "fuck, hvor er du klam Rasmus!!" Men når han har fundet sig i alt det i en uge, og efterfølgende rejser sig op, hæver stemmen med et "Anna, nu holder du kæft", så er det ham der er the bad guy, og endnu engang får en ordenlig tur af de to paradise-dronninger, for når andre end dem selv gør det, er det jo i dén grad forkert!

Hvad er jeres mening med opførelsen, i de to forskellige steder?
Ville I gribe ind, hvis I var i blandt?

Dunloooop

Jeg har været så heldig at modtage denne lækre taske, fra det unge team på trendfighter.dk. Lyn hurtig levring, og pakket godt og beskyttet ind, også er den endda lige pt. på tilbud inde på deres side, lige her. Jeg  havde aldrig hørt om trendfighter, og deres side før at jeg fik tilbuddet, om tasken her; som de selv har beskrevet inde på deres webshop, er de et ungt team som fighter for at kunne leverer den nyeste trend til ens hoveddør, og gør alt for at give den bedste service, lige fra bestilling til levring, hvilket jeg kun synes, at de lever rigtig godt op til.

3.3.13

Goodies from my favorite shop

Endnu engang dumpede der en pakke ind af døren, med den mørke test "billigvoks" på siden, og med endnu engang kun én dags levering - For hver eneste bestilling, bliver jeg mere og mere vild med den webshop, og deres ivrige medarbejder - I'm in love! Jeg ville egentlig blot lige lave en hurtig melding om de lækre ting - hvad der ellers skal beskrives, kommer senere. Mh!

Goodiebox | 8

Så kom tiden igen; goodie-tiden! Elsker den der lille spænding der er, hver gang man skal åbne sin boks. For man har jo absolut ingen anelse om hvad der er der i; bliver man overrasket, eller bare skuffet? Jeg synes at de rigtig tit formår at få delt godt ud imellem produkterne, her i vinter månederne synes jeg bla. at der har været rigtig meget creme med - det er ligefør at jeg kan begynde at blande dem forskelligt sammen, og efterfølgende kalde mig Ole Henriksen. Altså, der har virkelig været meget. Hvor jeg hellere vil prøve lidt andre ting, og dufte til lidt parfume prøver, sådan at man får en lidt større idé om hvad man gerne vil ud at købe efterfølgende måske. Yniq luksus vatrondeller har jeg faktisk allerede "et rør" af selv, og jeg elsker dem, de er så lækre at fjerne øjen make-up med, og lever virkelig op til beskrivelsen "luksus", hvor imod at Dennis Knudsens ellers virkelig lækre og i øjenfalende eyeliner, mistede chancen hos mig, da jeg så at den var blå - men mon ikke, at man kan lave noget sjovt med den alligevel?!

Til nye personer, som ikke har set eller hørt om goodiebox boksende, selvom at det næsten er ved at være umuligt her i blog-land, så koster goodiebox 119 kr om måneden, hvilket vil sige at det er den faste pris. Ingen gebyr, eller fragt priser der skal lægges oveni, hvilket er super lækkert.


Ink Eye intensifier wather eye liner | Full size koster 130 kr. 
Vi har sagt det før. Vi er vilde med Dennis Knudsen og ikke mindst hans delikate, overbevisende kosmetiskserie INK, som er helt uden parabener og parfume. Specielt den lækre eye intensifier eye liner, som er baseret på vegetabliske, plejende og beskyttende indholdsstoffer, er helt og aldeles fantastisk. Eyelineren lækre, cremede kvalitet gør det let at indramme øjnene på smukkeste vis, og der både holder lang tid og er vandfast. Dennis - We love you.

Isabell Kristensen dreams edp | Full size koster 299 kr. 
Hvis vi skal nævne en dansk kvinde med ben i næsen, it-faktisk og med evnen til at skabe drømmende øjeblikke hos enhver glamour girl, så er det svært at komme uden om Isabell Kristensen. Haute couture designer og skaber af fantastiske kjoler til kvinder som Nicole Kidman, Katy Perry og Helena Christensen. Og med den lækre parfume dreams har hun også skabt en elegant, luksuøs duft med topnoter fra litchie frugt og rosentræ og hjertenoter af ylang ylang, fresie, liljekonval og modne solbær. Vi bukker og nejer anderkendende til, at Dreams er Danmarks bedst sælgende signatur parfume.

Dr. Hauschka lipgloss | Full size koster 139 kr.
Vi har i lang tid elsket Dr. Hauschkas lækre, økologiske og holistiske hudplejeprodukter, og i vores altid forelskede søgen efter overbevisende, naturlige makeup produkter, er vi head over heels over denne dejlige lipgloss, som fremhæver læbernes egne smukke toner med perfekt shine. Og vi glamour girls wannabes elsker glans. Nat eller dag. Men vi elsker også lipglossens indhold af mango og abrikokerneolie, som tilhører læberne fugt og beskytter dem dagen igennem.

Yniq luxus rondeller | Full size koster 25 kr. 
Rondeller er typisk ikke sexet, men yniqs nye vinter rondeller er den absolutte undtagelse. Og kronprinsesse Marys hår og make-up artist, hårguden Søren Hedegaard synes at være enig med os. Han sværger nemlig også til Ynig, og det er der flere årsager til. Rondeller opbevares i en snedig dispenser, så der kun kommer én ud af gangen. Lige så vigtigt er, at rondellerne er ekstra stærke og har to adskillige lag. Og bedst af alt er de fnug-frie. Vi synes simpelthen at de er så geniale og må anerkendende tilslutte os kortet af tilbedere.

Eucerin Hyaluron-filler day cream | Full size koster 209,95 kr.
Vi er i den grad blevet hypnotiseret af en af tidernes mest interesseante nemlig hyaluron-fillers, for vi drømmer om en smuk, ungdommelig hud, men vi er bange for nåle, så det har gjort os fuldstændig afhængig af Eucerins fantastiske hyaluron-filler cream, som tidligere har vundet Marie Claire prisen, og som er en særdeles overbevisende, kosmetisk vej til at opnå en glat og fin hud der ser yngre ud. Ingen botox. Ingen injektioner. Ingen slinger i valsen. Derimod er cremen skøn som underlag til make-up, og den indeholder UVA-beskyttende og SPF 15 til at modvirke for tidlig aldring af huden dybe rynker. Boom. Overbevisende og effekfuldt.

Plaisir bodylotion | Full size koster 79,95 kr.
Vi vil altid være tiltrukket af lækker, skøn, fugtgivende bodylotion. Og sandheden er, at vi har prøvet en del... Denne dejlige lusus bodylotion fra plaisir modtager i øjeblikket vores store kærlighed, og det skyldes, at den er fri for parabener og indeholder nøje udvalgte og veldokumenterede ingredienser og duftstoffer. OG med dens indhold bl.a kreatin og hyaluronsyre er den helt med på trenden indenfor hudpleje. Kreatinen øger hudens spændstighed, og hyaluronsyren binder fugten i huden. Og det kan vi lide. Vi er faktisk vilde med den. Duften. Den ny emballage. Effekten.

Uniq one cleaning balm | Full size koster 145 kr.
Hår skummer, når man vasker det. Det ved enhver. Men den nye Uniq one cleansing balm vil være anderledes. Og den er anderledes. Og stor respekt for det. Den skummer ikke, fordi den er helt fra for sulfater. Derimod har dette helt igennem vidunderlige frisørprodukt så mange egenskaber, at der ikke er plads til dem alle her. Men glem alt om din normale shampoo og balsam, for uniq one cleaning balm renser håret effektivt, tilfører exceptionel pleje, og håret føler rens, blødt og medgørligt. Yes.

Modtager I en månedlig goodiebox, og hvad synes I om det?

1.3.13

I'm obsessed

Min kærlighed til skull-hoveder, er klart noget jeg har arvet fra min far. Jeg. Kan. Ikke. Få. Nok. Og da jeg fandt frem til Søstrene Grenes fanside på facebook, og straks så at de havde smidt et billede op med overstående kranie hoved, blev jeg nød til at få planlagt, at Søstrene Grenes butik, skulle opskrives på min visit liste. Hvis blot man går ind i den butik, med kreative tanker og lidt gør-det-selv idéer i hovedet; så kan man ikke andet end at elske den. Det lille kranie hoved findes iøvrigt også i hvidt, og koster omkring 25 kr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...