Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22.2.13

Konfirmations inspiration | Bordpynt og kort

Ih, hvor jeg synes at sommerfugle er fine; og jeg synes egentlig at dem her, de også klare det ret godt. Min lillebror ville nok blive lidt skeptisk, hvis vi begyndte at pynte bordet til hans konfirmation, med sommerfugle, men hvor jeg altså tror, at det ville blive et vildt vildt resultat. Ikke at man behøver sætte dem på hvert enkelt glas, med sådan lidt, "hist og her", og måske i forskellige størrelser og farver? Igen er det kun fantasien, der sætter grænsen dér. Man kunne også pynte dem med sten og glimmer, og gøre ekstra meget ud af dem, eller evt. bruge dem som bordkort. Se selv... Der er massere af muligheder. Også er de altså også ret hyggelige, at sidde og klippe ud. Sææææt igang!

14.2.13

Del shampoo, med din hest

Da jeg fik et tilbud fra Billigvoks.dk, som lød på at teste shampooen "mane 'n tail". Jeg så flasken, hvor der er et par heste på, og læste derefter beskrivelsen; Efter at mane 'n tail i mange år havde været en af verdens mest populæe heste-shampooer, har der åbenbart været en hestepige, der har tænkt "Hey - hvorfor kan jeg ikke bare dele shampoo med min hest?!" Umiddelbart kan man godt have hende mistænkt, for at havde det lidt for bogstaveligt, når hun har læst i Wendy eller på hestenettet.dk, at man skulle "blive ét med sin hest" - men det skræmmende er, at resultatet var forbløffende godt.
Aha. Meget spændende. Nu er det så tid for mig, at vaske hår i heste-shampoo... Det første jeg gjorde da jeg modtog shampooen med posten, var at kaste mig ud i det. Og resultatet var, som skrevet i beskrivelsen, "forbløffende godt". Jeg havde helt optur over, at mit hår var blevet så dejligt, blødt, fyldigt og ikke mindst som om at det var helt skades-fri. Men, jeg synes dog hurtigt at min opturs følelse, vendte sig lidt. Der gik ikke ret lang tid før jeg blev nød til at gå ud og vaske mit hår om, fordi at det lynhurtigt blev rigtig fedtet, selvom at jeg kun havde vasket det, ganske som jeg plejer. Dog tror jeg at det er et fuldstændig mirak-middel til piger, som har et rigtig kraftigt, stort og langt hår! Jeg har selv meget fint, og tyndt hår, hvilket jeg tror, har gjort at det resultat jeg ellers var helt oppe og køre over, hurtigt vendte sig. På Billigvoks.dk, koster en hel full size flaske kun 59 kr. Så det kan næsten slet ikke betale sig at lade vær', med at prøve Mane 'n tail shampooen; slet ikke, hvis resultatet viser sig at holde, og være godt, på netop dig.

Deruover har de faktisk næsten lige fået endnu et fantastisk tilbud. (Billigvoks er seriøst ynglings webshoppen, når det angår produkter og lignende!) Nemlig Venus gillette! Til KUN 79 kr! I Matas koster de normalt lidt over 150 kr, så Billigvoks formår endnu engang, at komme med et fantastisk, brugeligt tilbud. Nu er der ingen undskyldning, for ikke at ha' silkebløde ben, igennem sommeren. Nam! Find deres fantastiske tilbud, lige her.

Har I hørt om Mane 'n tail, før?

13.2.13

Konfirmation | Sommerfugle holdere til sangskjuler

Jeg elsker den her tid med planlægning, og idéer til det der venter forude. Jeg har det sidste halve år gået og rykket i min mor ”Vi skal også til at tænke på invitationer”, fordi min lillebror skal nemlig konfirmeres i år. Og det er længe ventet; for mig i hvert fald. Jeg tror næsten at jeg glæder mig lige så meget som han gør, og næsten lige gør at jeg glæder mig lige så meget til alt det forskellige der skal laves, så jeg kan næsten slet ikke vente.

Jeg har fået et par henvendelser fra et par piger, som godt kunne bruge lidt hjælp til deres konfirmation. Det plejer jo at være sådan, at konfirmanden enten holder en tale, eller laver en sang til sine forældre og gæster, som tak for fest, og for at de ville komme. Og der har jeg fået et par spørgsmål om hjælp, til feks. Sangskjuler. Heldigt at det er piger, for dem har jeg nok lige flere idéer til, end drenge, og de få idéer jeg ellers har, er jo nogle jeg selv skal bruge til min lillebrors konfirmation, også er det jo ikke en hemmelighed her.
Til min egen konfirmation lavede jeg også selv en sang. Det ér altså bare det bedste, hvis man er lidt genert, og ikke lige kan få sig selv til at stille sig op foran alle gæster, og sige en masse personlige ting, til sin familie. Jeg havde lavet nogle små sommerfulge, som jeg også vil vise jer her, som holdte sangende sammen, når de var foldet sammen, også var de lagt i en kurv, hvilket jeg synes så rigtig fint ud. Det er helt klart en perfekt idé, til en pige. Det er nemt at lave, og lige så nemt at få fat i noget karton til sommerfuglene, uden at ens forældre behøver at få noget afvide om ens planer.
_______________________________________________________________________________




Man kan måske nok lige ane hvordan sommerfuglen er lavet, på de to billeder. Man skal gøre sådan at hver vinge er klippet ud, med buerne ud af, og med selve linjen som skal hele vejen rundt om sangen, imellem hver vinge. Ude i enden ved vingen klipper man så et lille hak; ét for oven og ét for neden i den anden ende, så det passer med at man kan sætte de to hak, i "spænd" sammen, så sommerfuglen er last sammen, rundt om sangen. Jeg har bare hurtigt lige klippet en sommerfugl ud, men man kan jo lave dem i forskellige former, og lave meget mere ved dem, hvilket ville så være fint. Evt, sætte nogle flere farver på, lim glimmer på, eller nogle klister mærker. Det er kun fantasien der sætter grænsen! 

12.2.13

Miracles for winter lips

Vi kender alle sammen til de sindsygt kolde, og flækkende vinter læber, som alle på ét eller andet tidspunkt render rundt med. Jeg har netop lige lagt syg (og er det stadigvæk lidt), og er der bare noget værre end når ens næse er totalt stoppet, og den eneste udvej der er for at få vejret er igennem en åben mund på vid gab, der hiiiiver efter vejret, i den i forvejen hoste-opslidende hals, der nu er tilbage, imens at ens læber bare bliver endnu mere tørre, end de var i dagene før, man gik hen og blev syg. De fire overstående er mine absolutte favoritter; jeg elsker dem. Alle sammen. Hver og én.
Orgins, Smiths, Eos og softlips er alle sammen, de absolutte ynglings på min meget lille liste, over læbepomader. Orgins virker vildt godt og hurtigt, og har en helende effekt. Så meget faktisk, at det føles som om at ens læber begynder at sove; og dét er da klart et tegn på, at det bearbejder. Smith's strawberry lip balm er fra Billigvoks.dk, og er dicederet lige til at spise. Den dufter simpelthen så godt, at selv Nicolaj bliver fristet til lige at stikke snuden deri. Mh mh! Softlips er en vitamin læbepomade, som jeg faktisk har fået i en af mine goodieboxe, og lige siden har jeg været kæmpe fan. Jeg har den i min jakke lomme, så den altid lige er ved hånden, i den bidende kolde kulde. Sidst min ikke mindst; Eos. I'm in love. Jeg elsker den simpelthen. Denne er også fra billigvoks.dk, hvor man faktisk rigtig tit godt kan være heldig at finde dem til nogle fantastiske billige priser, i alle de fantastiske forskellige farver der er derinde.

Har I prøvet nogle af de overstående, læbepomader? 

2.2.13

Goodiebox | 7

I en helt ny form af kasse, med fast printet logo på, kom månedens goodiebox ind af døren. Jeg elsker at modtage min goodiebox, da man absolut ingen anelse har om hvad indholdet er, men må ærligt sige, at denne gang blev jeg lidt skuffet - Har efterhånden fået så mange forskellige orginale størrelse cremer, at jeg er begyndt at lægge dem i en kasse, og opbevarer det under sengen, fordi at man umuligt kan ha' så tør hud, at man kan få tømt lidt ud i noget af det, inden der kommet nyt ind - men trods dét, er det så fantastisk at gå en boks, fyldt med lækkerier ind af døren, når man mindst venter det.

En goodiebox koster kun 119 kr om måneden, i alt. Det vil sige at man altså kun betaler de 119 kr, også er portoen med. I kan læse meget mere om goodiebox, og evt. se indhold fra de tidligere bokse, på deres hjemmeside; goodiebox.dk

Oriflame ecobeauty smoothing day | Full size koster 312 kr. 
Vi er meget begejstrede for Oriflames overdådige sortiment af forførende lækkerier, og blandt de mest pragtfulde er Ecobeauty Smoothing dagcreme med multiaktiv anti-oxidant, der hjælper med at genopbygge ansigtshuden samtidigt med, at den styrker hudens beskyttende barriere. Cremen indeholder Fairtrade shea smør og Fairtrade organisk kokosolie. Og hvad der er lige så fantastisk, er den topmoderne og lufttætte emballage, der sikre at cremen holder sig frisk til sidste lækre påføring. Den dejlige, friske duft passer godt til cremens indhold - for ikke mindre en 95% af ingredienserne stammer fra naturlige og vedvarende kilder. Ingen parabener, silikone, mineralolie eller syntetiske dufte. Vi er desuden meget begejstrede for prisen. Kunne nemt have kostet det dobbelte.

Decibal ecological body lotion | Full size koster 69,95 kr.
Gammel kærlighed ruster aldrig. Vi har tidligere været store fortalere for Decubals dejlige, økologiske hudprodukter. Og det er vi fortsat. Årsagen er at Decubal bare leverer fantastisk lækre, gennemarbejdede og samtidig gennemtestede kvalitetsprodukter, og Decubals Ecological body lotion er én af dem. Den er så skøn til den daglige pleje af tør hud, fordi den tilfører fugt og blødgør huden. Cremen har en lækker, let konsistens, så den trænger hurtigt ind i huden - og ja, så indeholder den økologisk hyldeblomst og olivenolie, og er såvel svanemærket og eco cert certificeret - helt uden parfume, farvestoffer og parabener. Vi troede faktisk ikke, at det var muligt, men det er lykkedes os at få en aghængighed med god samvittighed!

John masters organic firming eye gel | Full size koster 399 kr.
Amerikanske John Masters er en frontløber indenfor økologiske hud - og hårpleje produkter, og serien høster ofte med stor overbevisning hæder og priser i hele verden. Vi forstår hvorfor. Denne økologiske øjengelé fra John Masters er intet mindre end fantastisk til de sarte øjenområder. Med fugtende og nærende olier fra roser og shea nødder samt havrekerneekstrakt beskyttes huden mod UVA-stråler. Den opstrammer samtidig med, at hævelser og rynker reduceres. Appellerende, ikk'?

Matas natur håndcreme | Full size koster 49,95 kr. 
Med de vedvarende frostgrader er en del af en Januar forkælelse naturligvis en lækker, rig og nærende creme til pleje af hænderne, og denne lækre økologiske håndcreme fra Matas er intet mindre end en genial til den tørre hud på hænderne, fordi den indeholder en stor mængde fugtgivende glycerin og økologiske aloe vera samt aktive gojibær med beskyttende effekt. Vi har brugt cremen flere gange dagligt her i den kolde tid, og vi er fuldstændig solgte. Ikke alene taler cremen til fornuften, men den er samtidig utrolig lækker og forkælende for hænderne. Skøn, skøn duft. Uden parabener og fravestoffer naturligvis. Og samtidig en helt fantastisk pris for et produkt, som vi bruger meget ofte, hele året, men måske særligt i den rigtig kolde tid.

Philip Martins body shower juice | Full size koster 338 kr.
Nogle gange burde det være okay at have flere mænd i sit liv. På én gang. Vi er nemlig også en smule forelsket i italienske Philip Martins. Årsagen til endnu en forelskelse er, at vi har forkælet huden med den meget dejlige Philip Martins body shower juice, der fugter og blødgør huden med de økologiske indholdsstoffer, appelsin, pebermynteblade, aloe barbadensis blade, sød citrontræ, mynte og troldhassel. Overskriften er i den grad velvære, da den lækre, naturlige duft og den tykke og fyldige skum samtidig har afslappende effekt på os, og duften er både skøn og retro-agtig på den overbevisende måde.

Mádara sun flower tinting fluid | Full size koster 219 kr.
Imens vi drømmer om forår og den friske, strålende glød i huden, har vi fundet denne skønne, økologiske makeup-creme fra mádara der er helt uden parabener og andre syntetiske stoffer. Vi er helt vilde med at den er lavet af naturens egne ingredienser. Nordisk hybenektrakt og naturlige pigmenter holder huden fugtig, giver  en ensartet teint og mindsker synligheden af urenheder og fine linjer. Den er lettere end traditionelle makeup-cremer og tilstopper derfor ikke porerne. Huden bliver frisk, smuk og med en strålende sommerglød.

Yogi tea ginger | Full size koster 29,95 kr.
Hvad fuldender oplevelse af selvforkælelse er i vores øjne den dampende kop beroligende te, og denne te er fra Yogi med ingefær er en af vores foretrukne - især på grund af dens særligt aromatiske skarphed og varme. Ingefærens magi kommer fint til udtryk, og er samtidig fint akkompagneret af bla. lakridsrod og citrongræs. En del af nydelsen kommer også fra historien om at Yogi Tea er de ayurvediske, økologiske urte-te-pionerer med speciale i ayurvediske te blandinger, der virkelig taler til sanserne og smagsløgene. Komponeret af økologiske urter og krydderier efter yogiernes ældgamle visdom. Forelsket?

Naturlig | Full size koster 19,95 kr.
Dette er jo egentlig lidt uden for nummer, men en del af naturlig selvforkælelse er naturligvis også lidt lækkerier. Og vi elsker de forbudte mellemmåltider og små snacks og i vores daglige søgen efter snacks af den lækre og naturlige af slagsen, er vi faldet over naturlig-baren med kakaosmag. Urolig velsmagende og lækker og uden medfølgende dårlig samvittighed, da vi ved, at den består af tørret frugt og nødder. Yummi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...