Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.9.12

Billige Essie neglelakker

Endnu engang er det billigvoks.dk, der fortjener en lille reklame, omkring deres endnu engang fantastiske tilbud! Nemlig Essie neglelakke. Mange udvalgte af lakkerne er nede i 39 kr, hvilket er en vildt billig pris, i forhold til butikkerne. Jeg tror vidst nok lige at jeg skal ind og kigge lidt på deres tilbud. Er blevet lidt vildt med deres "a crewed interest", trods det, at jeg slet ikke kan li' lyserød, men den ser bare så fin ud. Dog koster den 79 kr, men det er jo stadig billigere end orginal prisen. Derudover tror jeg, at jeg vil bestille den sorte lak "Licorice". Gotta love essie lakker! Gotta looove billigvoks!

27.9.12

a wierd feeling


Følelsen af uoverskuelighed har overtaget mit hoved. Når min telefon har ringet, har jeg ladet den ligge, i håb om at det ikke var noget vigtigt, og noget der kunne vente. Når der er er poppet en facebook besked op i enten indbakken eller chatten, har jeg prøvet alt hvad jeg kunne, for at slippe udenom, fordi jeg ikke har overskuet det - Selv bloggen har jeg forsømt, og min mail. Og det gør det slet ikke bedre af, at når jeg så endelig tager mig sammen til at skulle lave lidt nyt herinde, med design og en masse nye indlæg, så har blogger lavet deres design om, så jeg bare synes at det er blevet helt vildt uoverskueligt, og har nu brugt sindsygt lang tid på, bare at finde ud af hvordan jeg kunne komme ind og læse de blogge, som jeg er fast læser af, for dem har jeg selvfølgelig stadig fulgt med, og læst hos selvom jeg selv har sakket lidt bagud.

Jeg har brug for forandring. Jeg har taget mig selv i at stå og kigge på totalt underlige hårfarver, og tænke på at bestille en tid hos frisøren, for endnu engang at blive klippet helt kort håret. Jeg har haft lyst til at lave alt om og løbe lange ture, bare for at kunne se noget fremskridt ved noget.

Lige pt. sidder jeg og er igang med at lave en helt ny header til bloggen. Jeg har efterhånden haft den, jeg har nu, i et godt stykke tid, og før dén, havde jeg en der mindede om den, bare med andre billeder, men jeg synes den er fin og simpel, og nemt beskriver hvem personen bag bloggen er. Men forandring skulle fryde, og det vil jeg ha'. Det er bare slet ikke så nemt som det lyder, når man er som mig - Godt nok, er ikke godt nok. Jeg skal være fuldstændig tilfreds, og hvis det kan blive bare lidt bedre, så skal det blive det. Åh ha. Alt jeg bare lige ville, bare egentlig at sige hej, så hej til jer, smukke mennesker.

Nu vil jeg lægge mig til at sove, med lidt NuTv kørende i baggrunden. Hele dagen imorgen står på make over, af min lillebrors værelse! Jeg er lidt spændt. Min mor købte maling idag, også var jeg i Ikea her til aften (Selvfølgelig så det passede med, at jeg var hjemme til at der kom Desperate housewives!!!) også fik jeg købt en masse lækre ting derind til, også en masse ting, som min lillebror har ønsket sig, som bla. fjernsyns ophæng til hans fladskærm og sådan, så det skal nok blive så fint, er jeg sikker på.

24.9.12

#3 Siden sidst...

.. Har jeg lagt på sofaen, sammen med kæreste, mor og lillebror og set sæson præmiere på Desperate Housewife. Har bare ventet på at sæson 9 skulle begynde, siden at jeg havnede på en norsk kanal for et års tid siden, og skyndte mig hastigt at slå væk, fordi jeg ikke ville se foran.

.. Jeg har haft langt mere rengørings vanvid, end jeg normalt lider af, også har jeg haft en trang til at alting skal laves, og ændres - Og det skal være nu.

.. Vi har holdt fødselsdag for min storesøster kæreste, med alt for meget Jensens bøfhus mad, og en fin lille indpakket fløde is.

.. gjort et forsøg på at lave flødekagen, "gåsebryst". Jeg ved ikke hvordan den er lavet, men det er jo kun fantasien der sætter grænser..

.. Også har jeg, ihvertfald gjort et forsøg, på at rydde lidt op i mit lille hjørne af sponsor produkter (Billedet er taget før, jeg gik igang, høhø) og har fundet nogle ting, som jeg synes at andre skal ha' glæde af, og er derfor snart klar med et par konkurrencer.

17.9.12

Den skaldede frisør

Var den ottende, inde og se Den skaldede frisør i biografen, sammen med Nicolaj. En film man kan tænke hvad som helst om - Men uanset hvad, vil jeg helt klart anbefale den. Som man nok kan regne ud, er der en i filmen der er ramt af kræft. Ida, som spilles af Trine Dyrholm, arbejder som frisør, men har mistet håret pga. kemoterapi, deraf titlen. Hendes datter Astrid, som spilles af Molly Egelind og Patrick som spilles af Sebastian Jessen, skal giftes i Italien, efter få måneders forhold. Patrick er opsat på at brylluppet skal blive en stor succes, så han kan glæde sin far Philip, som spilles af Pierce Brosnan (James bond), der ikke rigtig har været glad, siden han mistede sin danske kone for mange år siden.

Baggrunden for brylluppet i de romantiske rammer, vister sig hurtigt at være mindre end idyllisk. Det unge par ser yndige ud, men der er et eller andet der knirker - Eller rettere, ikke knirker. Brudens mor Ida, er blevet opereret for brystkræft, og efter hendes behandling finder hun hendes mand Leif, som spilles af Kim Bodnir, på fersk gerning, i at være sammen med den unge blondine Thilde, på sofaen. "Er du ikke til kemo?" udbryder Leif nærmest fornærmet og klarer sig med, at Idas kræft sygdom, også har været en hård omgang for ham.

Så det er med parykken løst på hovedet, at Ida begiver sig alene til Italien, til hendes datters bryllup.

New in | 7

Da jeg var inde i Aalborg sammen med Nicolaj, for efterhånden mange dage siden (Oh god, må lære at blogge når nyhederne er nye...) Gik vi rundt i timevis, og havde stadig intet fundet. Vi besluttede os for bare at kører hjem, fordi jeg også fik det rigtigt dårligt. Men endte alligevel med at tage tilbage til byen, og finde lidt ting alligevel. En langærmede trøje fra Only, to par bukser fra Pieces, samt et tørklæde og lidt maler grej. Det er faktisk kun anden gang jeg har købt tøj i Pieces, første gang jeg var inde i en af deres butikker, var min første tur til Århus, for ikke ret lang tid siden, (Hvad sker der for dét?) Anyway. Love på pieces, og trøjer med kors på. Yea.

16.9.12

Shop bodymod

Jeg kiggede rundt på shop.bodymod.dk og faldte stort set med det samme over de her øreringe, til venstre. Se dem lige! Det ligner dåser. Vildt detaljeret med dimsen man åbner med, og det hele. Haha, hvor de fede. Der gik ikke ret lang tid før de lå ude i min postkasse efter jeg havde bestilt dem. Hurtig service, også er Janus fra deres webshop rigtig flink og hjælpsom. De falske plugs som ligner dåser, kan købes lige her, og de ægste plugs er at finde her, også er de oveni købet, selvlysende!

14.9.12

En gave til min lillebror

Jeg modtog igår overstående jump in, fra tex-tryk.dk. Min lille bror har været helt vild efter at få fat i sådan en, i et stykke tid nu efterhånden, og da muligheden var der til at glæde ham med sådan en, ville jeg gøre hvad der skulle til, for det. Inde på deres side koster en jump suit kun 382 kr, hvilket jo er vanvittigt billigt, iforhold til at man mange steder kan købe dem til helt op omkring de tusind kroner, og den min lillebror har fået er i overraskende god kvalitet, så man kan stortset ikke se forskel, andet end at de dyre har printet deres mærker, lige på lommen foran.

Min lillebror er ihvertfald helt utrolig glad for den, "den er jo mega dejlig at ha' på, Daniella!" Og lige siden han hjalp mig med at pakke pakken op fra tex-tryk, har han gået og givet mig knus hele dagen, og sagt tak. Jeg tror vidst bare, at det er mig der takker tex-tryk, og dét at de ville sende en gave til min lillebror, som han udentvivl er blevet glad for!

12.9.12

MARJOE

Det er efterhånden et par dage siden, at jeg modtog armbåndende her, fra Marjoe.dk. Jeg forelskede mig lyn hurtigt i det nederste af dem, og lige så hurtigt jeg fik dem pakket ud, og gjorde det, forelskede min mor sig i det samme, og udbryd "Ejjj, det vil jeg da gerne ha'!" Så Marjoes armbånd, er da for folk i alle aldre - Og køn. Jeg tror faktisk at armbåndende er til mænd, de ser lidt maskuline ud, men personligt vil jeg hellere ha' armbånd ligesom dem, end perle armbånd, med glimmer og glitter, også gør det jo heller ikke noget at blande dem lidt sammen med andre slags armbånd, det er jo det fede ved læder armbånd looket. Se det store udvalg af armbånd, på Marjoe.dk

10.9.12

Selv forkælelse

Er netop nu, hjem kommet efter en lang dag i Aalborgs gader. Nicolaj ville ha' mig med på shoppe tur, og hvem siger nej? Vi gik rundt derinde, og for hvert enkelt skridt jeg tog, ønskede jeg mig endnu mere tilbage i min seng, under dynen, og lige så snart at jeg lige tog en pause, hvis Nicolaj skulle kigge på noget, var det ligesom om at jeg var ved at falde om hver gang. Efter lidt at drikke, og gåtur rundt i gaderne to gange, uden at finde noget, sagde jeg at vi bare kunne køre hjem af, for jeg ville egentlig hellere hjem, og se om jeg kunne få det bedre. Vi kørte hurtigt ud til Skalborg, købte en faxe kondi booster, og besluttede os for at vi lige tog en tur inde i byen igen, for hvem tager lige på "Shoppe tur" uden at komme hjem med noget som helst? No no. Efter vi blev færdig, kørte vi hurtigt ud til min søster og svoger, for derefter at køre ud og spise. Så nu har den stået på overstående - Ny barberede ben, hårkur, face peeling og olie, iført lækket behageligt nattøj, et is koldt glas cola og lige om snart, kongerne af Rømø i fjernsynet. Det blev alligevel en ret god dag.

8.9.12

Piercing pusher

1 - 2 - 3 - 4
Jeg fik de her plugs hjem, til Andreas for en uges tid siden. Eller, det vil sige nogle af dem. Jeg gik ind og bestilte dem fra Piercingpusher.dk, og bestilte én af hver, som jeg jo forstod som et sæt med to. Men når man snakker "strech og plugs snak", er det stykket. Så Andreas gik ind og bestilte samme slags, så han kunne få sæt, det ville jo se mindre heldigt ud, med forskellige i hvert øre, når de ikke minder om hinanden. Jeg fik fritvalg, og tænkte at der skulle være nogle lidt specielle, og fandt derfor nogle med de David Beckham lignede øreringe, som kan ses yderst både på øverste og nederste billede. Derudover synes jeg også at de nederste til venstre, var lidt sjove og anderledes. Det ligner nemlig lidt en vindmølle, eller hvad man kan kalde dem, og kan fåes lige her. Der er links til hver af dem, under billedet.

Bare et, hej

Bare lige et hurtigt, intet sigende indlæg. Jeg har en masse sponsoreret indlæg, som jeg skal ha' smidt op på bloggen, men synes hurtigt at det bliver for meget, så prøver alt hvad jeg kan, for at der bliver noget mere varieret, men jeg synes ikke rigtigt, at jeg har noget at skrive om - Endnu!
I dag har jeg været ved at male lidt i køkkenet, på karmene osv, og i weekenden går jeg måske videre ind til min lillebrors værelse, så det kan komme fra drenge værelse, til et ordenligt teenage værelse. Derudover skal jeg både ha' ringet til politiet, og alle mulige andre foreninger, og desuden også ind og snakke med politiet, så det skal nok blive ret spændende. Glæder mig i hvertfald til at finde ud af noget... Men hvad det er, vil jeg først røbe, når jeg har helt styr på det. Anyway, jeg vil forsøge at få min døgn rytme normal igen, lige spise min pærer, ned og børste tænder, og ellers sove! Godnat derude, skønne mennesker.

7.9.12

OSUMA - Online supermarked

Jeg har optur over det her. Hvor er det smart. Ikke mindst for ældre mennesker, som ikke selv kan holde til at tage ud og handle, og løfte varene! Jeg modtog et gavekort til Osuma.dk. Osuma er et online supermarked, hvor man ganske enkelt går ind på deres side, trykker på "gå direkte til butikken" og ellers begynder man bare at handle, ligesom når man køber tøj på nettet, "Tilføj til kurv", og wupti. Jeg bestilte mine ting Torsdag nat, omkring kl 2, 3 stykker, og fik derefter en mail om at de allerede ville være til modtagelse Torsdag imellem kl 12 og 16! Alle de varer jeg bestilte, blev pakket korrekt og der var ingen mangler, der var blevet erstattet. Normalt hvis der er udsolgte varer, vil de finde en vare, der kan erstatte den varer, som man har bestilt. – det vil sige, at hvis man feks. bestiller nogle æbler, og de så er udsolgt, vil de sende dig en anden pose æbler. Det er et tilbud fra deres side – i stedet for at skuffe en og sige, at man sku desværre ikke kan få æbler, så sender de nogle andre med, som man så kan se på og vælge, om man ønsker at modtage som erstatning eller ej. Koster de æbler, man så selv har bestilt, 10 kr., men den nye poser æbler koster 25 kr., vil man selvfølgelig stadig kun betale 10 kr. Hvilket er smadder god service fra dem af! Hvis blot min morfar havde en computer, og vidste hvad et konto nr. er, så havde jeg helt klart fortalt ham om Osuma, og online supermarkeder. Jeg er stadig helt overvældet over god en service, og det at de ligefrem vil hjælpe en ind med varene, og sætte dem i køleskabet, hvis man feks. lige præcis har en grund til at døje med selv at handle ind, som ældre. Thumps up til Osuma, og deres skønne medarbejdere. 

STARS FOR STACY

Jeg fik for et stykke tid siden, en mail fra Jonathan fra starsforstacy, om jeg var interesseret i at vælge er par øreringe. Godt nok har jeg ikke huller i ørene, men tænkte at jeg sagtens kunne gavne nogle andre, med den mulighed jeg fik. Jeg gik derfor ind og kiggede på deres side, og druknede helt i alle de forskellige flotte øreringe de har derinde. Hvilke øreringe ville folk elske at vinde i en lille konkurrence? Skal det være de store af dem, eller nogle af de små? Jeg har efterhånden set mange steder, at nogle går med én lang fjerørering i det ene øre, og nogle små i de andre, og tænkte derfor at jeg ville vælge sådan en, men de var desværre udsolgt der, så jeg fik min storesøster med på råd. Hun valgte de øverste, og jeg de nederste - De var nemlig lidt smarte! To par øreringe, til 1 pars pris, så kunne jeg jo lige pludselig glæde to personer! Win. Så hold øje med bloggens facebook side, da der nok snart vil dukke lidt op, med nogle øreringe. 

De øverste øreringe kan i finde her - Og de nederste her.

6.9.12

- New watch -

Jeg har modtaget mit nye ur fra urkompagniet.dk! Jeg vidste faktisk slet ikke, at deres side fandtes, hvilket var lidt ærgeligt, da der er fyldt med en masse forskellige, flotte ure. Også til forskellige priser.. Mit det sorte ur kan i finde her. Det kan også findes på deres side i hvid, blå, og lilla, lige derinde.. Man kan også finde nogle der minder om dem, i en masse andre forskellige farver, som i kan finde her. Også kan også finde hello kitty ure derinde! Man kan jo finde ure til alle aldre, generationer og stil klasser, det er jo slet ikke dårligt!

5.9.12

++

Nicolaj mindede mig lige om, at jeg har små perioder i mit liv. I den ene, der sidder jeg hele tiden og tegner, lever mig ind i det, og hele mit værelse flyder med papir og tegne blyanter. Det næste øjeblik sidder jeg koncentreret og maler, og kunne sidde oppe hele natten for at gøre det. Jeg elsker det. Jeg elsker dét, at man kan stå med noget bagefter, som man helt selv har lavet. Jeg har haft faser hvor jeg har siddet og lavet Fimo, og brugt ufattelig lang tid på at lave mine egne små hello kitty perler. Også er der perioden, hvor jeg stort set hele tiden kaster mig ud i at bage noget nyt. For nogle dage siden prøvede jeg for anden gang at lave træstammer. Både min far og Nicolaj elsker træstammer, så jeg var sikker på at de nok skulle blive spist, da jeg selv stort set ikke spiser kage, efter at ha' arbejdet i rigtig lang tid, ved en bager. Det var første gang at jeg prøvede at lave dem med "gammelt kage" som man så fint (og vammelt) udtrykker det. Jeg bagte en chokolade kage og en brownie, lod den blive kold og blandede derefter kagen op med kakao pulver osv. Man bruger normalt wienerbrød, hvilket jeg tror ville ha' gjort dem bedre, da det jo bliver rimelig meget kakao der kommer i, sammen med de to slags kager. Da jeg ikke havde så meget "dej" tilbage, lavede jeg resten til romkugler. Og hverken den ene eller den anden slags, overlevede særlig længe herhjemme. Det var klart en succes.

Nyt fra Zalando

Var ovre og hente min pakke fra Zalando, idag. Bestilte for noget tid siden, et par bukser fra Pieces og en pakke strømper fra Jack n' Jones fra deres site. Bukserne koster 150 kr i Pieces butikkerne, men koster 139 kr, på Zalando, hvilket jo er ret billigt, hvis man skal ha' flere ting fra deres side, og fragten behøver man jo ikke tænke på, da der er fri fragt på deres side. I kan finde varene fra Pieces, på Zalandos' hjemmeside, ved at trykke her.

Jeg har kigget rundt på deres side og forelsket mig i en masse ting. Det må snart være tid til at shoppe løs, til efteråret! Mine wants er helt klart denne fantastiske jakke fra Nikita, her, og sneaker skoende, med nogle ret fede detaljer, som i kan se her. Må begynde at sparer sammen..

4.9.12

GOODIEBOX | 2

Modtog idag min anden goodiebox, og blev ret overrasket over indholdet! Af de goodieboxes jeg har set, synes jeg at de bliver bedre og bedre for hver måned der går! Min den første goodiebox, kan I læse om her. For nogle dage siden var jeg i Matas og købte nogle piller, som skulle hjælpe på alt muligt, bla. håret, og har i noget tid gjort meget for at mit hår skulle blive sundere efter, derfor passer denne pakke perfekt! Det er fra August måned, som bare er blevet rimelig meget forsinket, men bedre sent end aldrig. Når man modtager en goodiebox, er der en seddel med, hvor de fortæller om tingene i månedens box.

Milk shake whipped cream leave-in conditioner | 159 kr. 
Okay, vi lader os ofte begejstre, men dette er intet mindre end fantastisk leave in conditioner. Den er super let at bruge og plejer håret, uden at det klasker. Vi elsker det silkebløde og glansfulde resultat, som den velduftende flødeskum efterlader. Dette vidunderlige produkt er blot én af mange fuldtræffere fra den professionelle, italienske serie, der er baseret på mælkeprotein og frugtsyre. I England er conditioneren the walk of town efter, at den vandt The Your Hair Awards 2012 blandt et bjerg af andre leave-in conditiners. YEAH! Vi er helt med på, hvorfor.

Gosh light'n shine lip glaze pick me | 99 kr.
Smukke læber, smukke læber, smukke læber. Da vi så denne pragtfulde limited edition af light'n shine lip glaze fra GOSH, var vi helt solgt. Den har en glamourøs, sar blommefarvet nuance og har et forførende, uhæmmet "high shine", som vi er fuldstændig forelskede i. Den tranformerer læberne til sensuelle, forfærende blikfang - Og er lige i skabet til efterårets farvetrends. Og hold lige fast - Den har indbygget spejl og lys, så den let kan påføres hvor som helst - Day og night.

Davines oil - The absolute beautifying potion | 300 kr.
YES, WE ARE OLIAHOLICS! En af mange skønhedslaster her i teamet er helt klart denne fantastiske hårolie fra Daviness. Sommer er viunderligt, og vi nyder hvert et sekundt. Men sol og saltvand er ikke det bedste for håret. Det er derimod denne stærkt vanedannende, multifunktionelle olie, der giver en usædvanlig blødhed og glans samtidigt med, at den forhindrer håret i at filtre og kruse. So yea, we are addicted.

Cacharel catch me | 299 kr.
Der er ikke noget som kærlighed ved første blik, og vi er faldet for denne skønne, nye forførende duft, der er så hot, at den kun lige er landet i butikkerne. Catch me's søde blomster duft, elegante flakon og fantastiske noter af perlende citrus, orange blomst, stjerneanis, pikant appelsinblomst, jasmin og liljekonval, har mindet os om, at vi kvinder kan være spontane, levende, selvstændige og sorgløse. Vi må nyde tiden uden forpligtelser. Alt er muligt. Alt kan ske. Yey.

Futura silica kosttilskud | 79,95 kr.
Nu da sommeren endelige kom og al fokus rettede sig mod terrassen og caféer med udendørsservering er tiden til at nusse og pleje hår, hud og negle. Vi lader os ofte forføre af overspringshandlinger og er derfor blevet meget begejstrede for denne enkle skønhedsgenerator. Så det er tid til at glemme den dårlige samvittighed og i stedet tage tre tabletter om dagen. Lyder det ikke nemt? Det er det også, og derfor er det lige os! Så vi er blevet hooked på Silica, der med sit indhold af blandt andet zink, biotin og agerpadderrokke vedligeholder hud, hår og negle. Husk, at effekten først rigtig viser sig efter en længere behandling.

Loreal texture expert smooth ultime | 192 kr.
Haute couture er mere end modellernes enestående beklædning. Det er prangende make-up og lækkert hår, der styles, så modellerne ofte ligner glansfulde, velplejede og smukke gazeller, der får os alle til at sukke af misundelsen. Heldigvis bringer loreals smooth ultime os lidt tættere på the runway. Vi har testet denne pragtfulde hårtæmmer, og vi er vilde med dens øjelikkelige volumenreduktions og fugtighedsbeskyttende egenskaber. Super til bløde styles.

John frieda frizz-ease straight ahead shampoo/conditioner | 89 kr.
Intet slår et velplejet hår, og John Frieda har luret tricket til, hvordan man kan slippe af med kruset. John Frieda har nemlig udviklet en række revolitionerende hårprodukter, men vi er især vilde med denne velduftende og velvirkende Frizz-Ease shampoo og balsam, som udglatter håret, og tilfører glans. Vi er fans - ligesom berømtheder, skønhedseksperter, og forbrugere over hele verden.

Læs mere om Goodiebox på deres hjemme, www.goodiebox.dk

3.9.12

That boyfriend of mine

Lige et indlæg med et par billeder, jeg har taget af Nicolaj. Jeg har givet ham en butterfly, og se lige hvor fint det ser ud, med en hvid skjorte til. Nu mangler han bare en anledning til at iføre sig sagen, og til at købe en hvid en, da han gerne vil ha' den til en sort skjorte. Butterflyen er iøvrigt fra billigebutterfly.dk, hvor man bla. kan finde slips, selvbindere og bundne butterflys. Den Nicolaj har på, på billederne er en af de bundne sorte butterflys, som man blot skal klikke sammen ved elastikket, hvilket jeg tror at alles tålmodighed holder til.

a collection

Jeg er en stor samler af neglelakker. Det er egentlig alt for sjældent at jeg får dem brugt, og er faktisk også ved at ha' utallige farver, jeg slet ikke har fået prøvet på endnu, men det er bare så fint. Den nyeste til samlingen er Electric Coral fra Lugsus, som faktisk lever ret godt op til navnet, til den coral orange farve. Den koster iøvrigt 79 kr, og kan findes iblandt deres udvalg af 12 lakker, lige her.

Derudover har de lavet en rabat kode, til mine læsere! Koden giver rabat på hele siden, endda også ting som allerede er på tilbud! Tror vidst nok lige, at jeg skal ind og kigge på de desperate housewife parfumer endnu engang. Hæhæ. 


Koden er: Horsmark, og giver 10% rabat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...