Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.6.12

Dagens outfit | 4

Lige et lyn hurtigt billede af dagens outfit. Jeg er egentlig ikke så meget til det at tage billeder af ens tøj, for at vise det frem, da jeg på ingen måde har en speciel stil, eller tænker meget over sammensætningen af tøj - Jeg tager bare det på, som jeg lige føler mig tilpas i. 
Bukserne er købt i h&m og t-shirten er fra only. 

Daniellahorsmark.com

Så fik bloggen sit eget domæne. Helt fantastisk følelse faktisk, det hele blev lige lidt mere fremaf rykket. Jeg ved ikke om I kan se det som Daniellahorsmark.com, eller om der stadig er lidt bøvl med det. Der står at der vil gå 1-3 hverdage før at adressen er helt på plads, men at .blogspot.com stadig er aktiv. Det vil blive sådan at hvis man kommer ind på blogspot domænet, vil man automatisk blive sendt hen til det nye. Jeg håber I er frisk på at følge med på bloggen stadig.. Kram til jer.

Gave regn

Haha, Nicolaj er så sød. Jeg spurgte ham om han ikke ville køre forbi en butik og købe nogle fødevare egnede tusser, som jeg skal bruge, hvis han havde tid det. Jeg fik lyn hurtigt en besked tilbage, om at det ville han gerne. Da han så kommer herhjem, har han hænderne fyldt med poser "Jeg kunne altså ikke lige lade vær'." Også har han bare købt alt muligt til mig, som jeg havde snakket om, at jeg godt kunne tænke mig. Flere natbukser, tusserne, forskellige neglelakker, spray tan og en ny tyller til at lave cupcakes osv. med. Tror snart jeg må igang med mine kreative evner, for at finde på noget, så jeg snart kan gengælde alt den sødhed han er besidenhed af. Jeg kan jo ikke følge med.

Nat skriveri

Klokken er 00.55, og jeg sidder mit værelse, på gulvet med computeren foran mig, og forbereder lidt indlæg. Jeg synes jeg har været en elendig blogger på det sidste, men har følt mig totalt uinspireret. Jeg har rendt rundt med mit kamera rundt om halsen konstant, men har alligevel ikke fået taget nogle billeder der var værd at vise frem. Nicolaj ligger i min seng, og er for længst faldet om, og sover i den sødeste søvn - Jeg burde måske nok ligge mig hen ved siden af, så der også kan blive lidt af dagen imorgen, men det er bare som om man bedst kan finde tid til at være kreativ ved computeren, når alle andre er gået i seng, når der er stilhed uden for, og ingen kommer og forstyrre mig. Tror jeg engang i fremtiden burde indstille mig til et nat arbejde, det ville jeg være god til, haha. Anyway, videre til næste indlægs skrivning - Ville bare lige sige, "hej".

28.6.12

Lidt billeder

Nogle gange ville jeg ønske at jeg havde en helt vildt fotogen lillesøster, som jeg skyde et par billeder af, engang imellem. Istedet for må det gå ud over min lillebror - Som også næsten har håret til at gå under "lillesøster" kategorien. (Haha, undskyyyyld). Der er intet seriøst ved billederne, ren hygge og spas.

27.6.12

Student | Lau 2012

Det vrimler med studenter, jeg er næsten fristet til at sige at jeg bliver sindsyg - Men at de skal bruge det, til at komme videre med deres fremtid og derfor har brugt 3 måske 2 år på det, skal jo også fejres. Idag var jeg med min mor ude og se Lau få huen på, og jeg havde selvfølgelig mit kamera med, og fik skudt et par billeder, og er selv blevet ret godt tilfreds med resultatet! Må indrømme at når jeg tager billeder til en begivenhed, så bliver ansvaret jo lige pludselig meget større - Tanken om at det er billeder der slet ikke kan tages om, eller "pyt, vi tager nogle en anden dag" agtigt, ga' mig lidt rystede hænder. Her er lige et par billeder fra dagen - Mor, papfar, storebror, far og studenten.

26.6.12

Lige nu

Årh. Min computer og internet og hele lortet er åndsvagt lige pt. Det vil slet ikke som jeg vil, også gider jeg bare sleeeet ikke. Så indlæggene der var på vej, må vente til imorgen. Nu vil jeg gemme mig væk under dynen, sammen med Nicolaj, se hotellet og lade op til imorgen, hvor den står på en masse studenter, som skal fejres. Sov godt! 

Lets make a cake

Total opfindsom overskrift.. Alt kreativteten var lige væk.. lol. Anyway.
De sidste par dage har stået på oprydning og bagning! Det er så hyggeligt, hah. Nicolaj og jeg lavede pizza snegle i forgårs, og igår lavede vi cupcakes til hans arbejds plads, hvor deres logo var på, og de var vidst gået rent ind hos de forskellige, hvilket jeg er super glad for. Nu tænker jeg bare på hvad den næste grund bliver til at kunne lave cupcakes!! Elsker at lave dem. Haha!

25.6.12

This is it

Allerede tre år siden. Det er lidt underligt, synes jeg. Det hele er sådan "Hvad lavede du, da du fik afvide at Michael Jackson var død?" For langt de fleste kan huske det. Jeg lå i min seng, med computeren over skødet, klokken var virkelig mange, da det hele lige pludselig gik amok på diverse nyheds sider, hvortil man vågnede op til folk i chok. Haha. Jeg har egentlig aldrig været en stor Michael Jackson fan, det indrømmer jeg gerne, jeg har hørt hans musik i ny og næ, og det var det. Der er så mange der siger at de er kæmpe Michael Jackson fan, men hvad der bare er pisse ærgeligt er, at det var hans død, der skulle gøre dem fan. Nå, nok med det... Jeg vil ikke spamme indlægget med tekst, for har ikke rigtig noget om Michael Jackson at skrive - Så, nyd billedspammeriet.

"Take a look at you'r self, and then make a change"

24.6.12

That one year


Igår, et år siden, tog jeg afsted i sommerhus med min kusine og en af mine venner. Det vi ikke var klar over, var at der dagen efter ville komme tre andre. Tre drenge, hvor jeg vidste hvem den ene var, men de andre var fremmede. Vi havde alle tre lige været nede ved stranden, hvorefter min kusine og jeg gik op til sommerhuset igen, på vej op af en bakke der ligger der, kommer der lige pludselig en hvid bil bag os, kørende riiimelig hurtigt. Vi skyndte os i ren panik, at hoppe ind til siden, og halv løbe op til sommerhuset. Det var de tre personer, som vi havde ventet på hele dagen, så vi endelig kunne få noget at spise. Vi står oppe ved døren i sommerhuset, hvor efter den ene af de drenge, råber "Hva' så tøser, skal i med?" Totalt i chok. Goddaw du, vi har lige mødt hinanden, hvem er du. Hvorefter at de begynder at tage deres dyner, tasker osv. og kaste op til os, som om vi var deres egen lille slave.. Den dag idag, fortryder jeg stadigvæk at vi ikke bare tog tingene og kastede ned til dem igen *Evil laugh* hah. Anywayyy.. Vi grillede, hyggede os og havde det rigtig fedt. Vi sad ude på terassen hele natten, med dyner og sterin lys, indtil mig og Camilla besluttede os for at ville gå ind og sove. Det hele udviklede sig til en kæmpe dyne kamp, fætter og fætter mod kusine og kusine, hvor det selvfølgelig var pigerne der vandt, og drengene måtte lægge sig ind i deres køje seng, og begynde at aftale hvad for noget tøj, de skulle bruge som dyne, indtil vi selvfølgelig var så søde og komme og aflevere dynerne.. Årh. Hvilken kærligheds historie, hva'? lol.
Idag er det et år siden at jeg mødte min kæreste for første gang, samtidigt kan vi fejre 9 måneders dag, der er 6 måneder til juleaften, og under 7 måneder til jeg bliver 19 (....fuck) - Og for hver eneste dag, går det mere og mere frem af. Det er lige før jeg er fristet til at sige, "Fuck ja, jeg elsker livet" For det gør jeg sku'.

Instagram glimt #2

Jeg har bagt batman cupcakes sammen med min lillebror, spist pære og jordbær i sengen, mens hotellet trillede over skærmen. Jeg har været ude ved min søster og svoger, hvor David også var. Jeg har brugt 14 dage på at gøre hans værelse klar ude i deres kolonihave, så var lidt spændt på hvordan en kæmpe spiderman fan, ville reagere på at spiderman var malet på væggen, lige ved siden af sengen. David havde været i børnehave og lært om 'trafik trolden', som har lært ham at man skal kigge "Ført til venstre, så til højre, så til venstre, OGSÅ til højre" "Og man må ikke tale i telefon når man køre bil, husk det nu". Også var Nicolaj lige et smut forbi McDonalds fordi han havde lyst til en Cocio summer shake, føj forhelved siger jeg bare. Der var Sant Hans hygge hos Bjarke i Frederikshavn, med grill og øsende regnvejr, også nåede Nicolaj lige at minde mig om da klokken var 22.22. Lørdag aften stod den på nattøjs hygge, med hello kitty strømper og disney dyne, og tanken om hvad man skulle tilbringe søndag på..

23.6.12

I'm a canon-holic

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, at min kæreste forærede mig overstående. Jeg nævnte for ham en at jeg havde tænkt lidt på at købe en "fjernbetjening" til mit kamera. Altså, en trådløs selvudløser knap. Og ikke lang tid efter, kom han med både den på billedet, og en anden en hvor der er ledning til. Altså, er han lige sød, eller hvad? Jeg er allerede helt forelsket i den. Den er virkelig smart når man som blogger tit tager billeder af sig selv (Haha, ego..) og den med ledning, kan bruges til hvis man feks. tager portræt billeder af andre. NU må min samling af canon tilbehør da også snart være slut - (Hahahahah, Daniella.. Du stopper jo aldrig.)

22.6.12

Off day

Jeg har sovet helt umenneskeligt længe. Vågnede kl, 7 faldte i søvn igen, vågnede kl 10, faldte i søvn igen - Og sådan fortsatte det. Jeg har ikke lyst til at lave noget som helst, mit hår er bare sat op, bare for at være det, mit tøj er det yderste der lige var i skabet, og jeg bevæger mig kun ud, for at køre ind og hente pizza, for derefter tage hjem og skifte til natbukser, og bruge resten af dagen under min dyne.. Når man lige tager en slap af dag, må det vel betyde at man er mere frisk imorgen, og gøre alt det færdigt, som jeg har igang sat.. Er også gået i gang med mine nye shorts, som jeg bare venter på tørre - Jeg er ret spændt på resultatet! Hvis de bliver fine, regner jeg med at lave en DIY!

..Sandheden


Jeg har en svaghed for sange, hvor de bare skriger ærlighed, og derfor var Jamil's facebook profil, det første jeg var inde på, da jeg tændte min computer. Jeg læste nemlig i går aftes at hans single ville blive udgivet idag, istedet for d. 2. Hvis i har det ligesom mig, er vild med danske sangere/rappere, som kan lige det med tekst, og kan finde ud af at mixe det ordenligt ud med ærlighed - Så synes jeg I skal tage jer 3 minutter og 8 sekunder, til at lytte til Jamil's nye single.

"I har hørt så meget lort, ingen løgne her, jeg ga' jer sandheden - Ingen maske mer'."

21.6.12

Batman cupcakes

Min lillebror kom igår hjem fra skole, og fortalte at de idag skulle ha' en hygge dag, hvor de skulle se film, og de skulle alle ha' noget forskelligt lækkret med, hver især. What to do.. Jeg forslog at vi kunne lave et par muffins, og lave lidt ekstra ved dem - Hvilket endte ud med overstående.. Jeg elsker at lave cupcakes, fordi man kan lave så meget forskelligt med pynten, som bare gør dem endnu mere spændende og lystig til at spise. Men hold nu oooop, hvor tager det lang tid at skærer 50 batman'er ud, een for en. Hæhæ!

Disney love

Jeg har en svaghed for Disney. Krus, billeder, dåser, sengetøj. Alt. Jeg har mine ynglings disney klassikere dvd'er, og arbejder lidt på at få fuldført samlingen. Mit ynglings sengetøj, er et med 101 dalmatiner, som jeg fik af min mormor og morfar i 10 års fødselsdags gave. Halvdelen af mine "inspirations" billeder på min computer, er billeder fra weheartit af Disney figurer og disney citater. Hver gang jeg går forbi en trøje i et butiks vindue, hvor der er noget med disney på, tænker jeg straks, at det må jeg eje. Jeg ved ikke hvad der er med det, men noget er der. Det samme skete der lidt, da jeg så disse krus stå på hylden blandt mange andre, i genbrugs butikken. Nu står de herhjemme, og venter blot på at tiden er inde, til at de skal fyldes med varm kakao og lidt flødeskum.

Genbrugs fund

Var med min mor ude og kigge i lidt genbrugs butikker idag, og fandt overstående.. Et par cheap monday cowboy bukser, som allerede nu, har fået klippet de alt for korte bukse ben af sig, for at få lavet et par fine shorts (More to come..) og et par fine rammer, hvor de broderede billeder selvfølgelig skal tages ud, og skiftes med nogle andre. Åh. Elsker at kigge i genbrugs butikker og loppemarkeder!

20.6.12

Update...

Nu er det efterhånden lang tid siden, at jeg fik lavet om på mit bette værelse, så nu må det vidst være på tide at få det lavet helt færdigt. Jeg har siddet og malet mit vindue, og nydt udsigten til det forhåbentlige fortsætne lækre vejr, også har jeg været i Ikea med Nicolaj, og fået købt lidt hylder og sådan, så jeg også snart kan få mine ting herind igen. Derudover har jeg også fået snakket med ham omkring det med indsamlingen... Jer der følger med på facebook, læste nok min opdatering med at noget jeg tit har tænkt på, er at hjælpe hvor der er allermest brug for det. Feks. synes jeg at varmestuer og hospitals klovne er fantastiske mennesker der alle står bag, for at gøre personer der har brug for det, glad. Min lillebror havde i børnehaven en rigtig tæt veninde, som har et dårligt hjerte, hun kom tit og fortalte om de hospitals klovne, der var på sygehuset når hun var indlagt. Man kunne jo høre på hende, at en dårlig oplevelse, var blevet lidt bedre, bare pga. dem. Det jeg tit har tænkt på, er at lave en "indsamling" af soveposer, tæpper, strømper og huer, og lave en dag i Aalborg, hvor man deler det ud til de hjemløse der dukker op. Jeg har før set det i nyhederne, at nogle har gjort det i København. Altså, indsamlingen er landsdækkende, men det bliver kun delt ud til de hjemløse i København, og som min mor altid har sagt - De er jo også i resten af landet.. Og de skal jo ikke føle sig snydt. Anyways.. Jeg vil bare lige fortælle jer alle, at jeg er kommet et skridt videre med det hele, hvilket jeg selv synes er fantastisk! Nu må jeg bare videre igen, så det også kan blive ført ud i livet.

19.6.12

Smith's strawberry lip balm

Jeg er helt hooked på jordbær duftende læbepomader, altså.. De dufter jo bare så godt! Så da valget stod imellem udvalget af Smith's rosebud, på billigvoks.dk, vidste jeg da godt hvad jeg skulle vælge.. Ikke lang tid efter var pakken ved døren (Hvis ikke dagen efter - Virkelig hurtig service, kan jo næsten ikke følge med!) Også med en trofast slikkepind medfølgende i pakken, så bliver det jo næsten ikke bedre! Er I ejer af en af Smith's utallige lækre lip balms? Ellers så skynd jer ind på billigvoks' side, og find dem lige her, til bare 49 kr.

Skincity.se

Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at pakken med en masse lækkerier fra Skincity.se, fløj ind af døren. Jeg stod med intet anende ansigts udtryk, for jeg vidste virkelig ikke hvad det var, også er det jo ikke helt dårligt at det er sådan noget her, der er i en "overraskelses pakke". Noget af det ved jeg ikke hvad er til, andet har jeg allerede testet og blevet helt overrasket over virkningen. Også kan jeg ikke lade vær' med at smile lidt ekstra over figuren der også var i blandt pakken. Gad vide om den er til noget, eller om den bare er til pynt.. Hm. Haha.

16.6.12

New in | 6

Min kæreste havde fri i torsdags, og han var fast besluttet på at vi skulle ha' en dag sammen i Aalborg. Not bad. Jeg fik købt et par lækre ting. T-shirts, natbukser, bikinier, strømper, og lidt andre små ting. Plejer at hade at gå inde i byen med andre, for at kigge på ting, men han er blevet min helt nye shoppe ven. Plus, det er altid ham der siger at han vil ind til byen og kigge butikker - Ikke mig. Hahaha, totalt drømme agtigt, ikke sandt? hæhæ. ;-)

Nu vil jeg smutte ovenpå igen, for at rydde endnu mere op, end jeg har gjort i forvejen. Hvad sker der for at man bare ikke har kunne tage sig sammen til noget som helst hele dagen, også på den tid hvor man burde begynde at slappe af, har jeg det største oprydnings flip. Nogle gange er det ikke altid rart, at være totalt rengørings besat.. Well.. Hey!

13.6.12

Dressed in white

Da jeg så den her kjole på hjemmesiden, dukkede den langt væk gemte prinsesse op i mig. Den råhvide farve, tyllet og ikke mindst sløjfen. Jeg er langt fra en kjole pige, det kan tælles på en hånd, hvor mange jeg har i samlingen, og jeg går aldrig i nogen af dem (hæhæ). 
Jeg modtog den fra Corsagen.dk forleden dag, og skyndte mig at pakke den op, for at beundre den. Desværre snyder størrelses lidt, synes jeg. Den er alt for stor rundt om brystet og maven, så den hurtig kommer til at se lidt klundet ud. Men hvis kjoler var noget jeg befandt mig i næsten hver dag, 
havde jeg tit fundet en anledning til at hoppe i den. 

7.6.12

"Your body is beautiful"


Nu har jeg valgt at tage et personligt emne op, som har fulgt mig i lang tid. Næsten dagligt får jeg mails og kommentare om emnet, for det meste er det "positive" kommentare omkring det, hvis man kan sige det, men tit er det også nedladende, og kommentarer der gør mig ked af det, og får mig til at tænke over tingene. 
Jeg så for et par dage siden en video på youtube, og den fik mig til at tænke over det, 
og da jeg så vågnede til en besked igen idag, om emnet, valgte jeg at skrive et indlæg om det, én gang for alle.

Jeg har i hele den tid jeg kan huske, være en slank pige. Når idræts lærene snakkede om at man skulle altså dyrke idræt for at holde sin krop flot og slank, ga' det aldrig rigtig nogen mening for mig, for jeg har aldrig gået til nogen form for motion, eller cyklet en tur fordi jeg trængte til det, eller tænkt over hvad jeg spiste, fordi jeg aldrig har haft brug for det. Jeg vejede mig aldrig, andet end når man var til sundheds tjek hos sundhedsplejeskern, og læste aldrig hvad hun havde skrevet på den gule seddel hun sendte med hjem til mine forældre, fordi jeg ganske enkelt ikke kunne læse det, pga. hendes skrift.

Årene går jo, og omkring 6-7 klasse ændre folk sig jo rigtig meget, både personligt og krop mæssigt. Andre piger begyndte at få former, og gå ekstra meget op i deres krop og udseene, mens jeg stadig bare så ud, som jeg (sådan da) altid havde gjort. En pige på min årgang fik tit tider ved hendes læge, fordi de ikke synes at hun tog nok på - Hun var undervægtig, og det skulle der holdes øje med. Efter længere tid, fandt min mor en badevægt frem herhjemme, jeg blev vejret, bare sådan for sjov, fordi den var der, og jeg vejede mere end fem kilo mindre, end pigen fra min årgang. Det satte gang i tankerne.

Jeg gemte det hele væk, folk sagde tit til mig, at det at være tynd, uden egentlig at ha' gjort noget for det, det var jo bare positivt! Jeg glemte alt om det, man tænkte jo ikke så meget på små intet sigende problemer, lige så meget som man gør når man bliver ældre - Lige indtil at der kom en flok piger, og spurgte mig "Er du syg eller hvad, får du aldrig noget og spise, hvad er der galt med dig".
Tiden kom til konfirmations året. Min vægt stod på 37 kilo hvilket er under gennemsnittet, i forhold til hvad man skal veje der, og jeg var fuldstændig panisk. Jeg skulle ikke veje over 40 kilo på min konfirmation. Jeg tænkte over hvad jeg spiste, hvad jeg drak, og jeg måtte ikke spise for meget af hverken dét eller dét. Min mor hun begyndte at spørge ind til, hvorfor jeg ikke spiste så meget som jeg plejede, og jeg forklarede hende ganske ærligt, at jeg skulle ikke veje over de 40 kilo, inden jeg skulle konfirmeres, det ville jeg bare ikke. Hun tog det seriøst, og forklarede mig, det er der jo intet galt i. "Du skal tænke på, at lige nøjagtig i dén her fase i det liv, der bliver din krop ændret. Selvom man ikke får en større mave, så vil man alligevel tage på." Og det er jo rigtigt.

I år var det 4 år siden, at jeg havde et mindre problem med min vægt. Jeg var undervægtigt - Men ikke noget der var sygeligt overhovedet. Jeg får tit spørgsmål om hvordan det går med min spiseforstyrrelse, fordi de har læst en kommentar, hvor der stod et spørgsmål om jeg havde det. Jeg har aldrig haft en spiseforstyrrelse, jeg har aldrig haft et problem med mad, eller en trang til at blive slank. Som jeg har skrevet ovenover, tænkte jeg på et tidspunkt meget over hvad jeg spiste, jeg stoppede med at spise slik, og log vær' med at overspise, men det har intet med en spiseforstyrrelse at gøre.

Den dag idag, 4 år efter, har jeg taget lidt over 10 kilo på. Men at jeg stadig er undervægtig, trods min højde og alder i forhold til gennemsnittet, det gør mig ikke sindsygt tynd og "sygelig" at se på - Langt fra. Jeg indrømmer sku gerne, at når jeg iføre mig badetøj i svømmehallen eller på stranden, så gør jeg som alle andre gør - Trækker lidt ind på maven, så det lige får selvtilliden til at boble lidt, i ved. Jeg går aldrig i tæt siddende trøjer, fordi at jeg føler det ubehageligt, at folk kan se hver eneste form man har på kroppen, om den så er trænet, eller er lidt for stor. Jeg får tit bemærkninger - Hvilken maskine bruger du, når du træner i centeret? Hvordan holder du dig så slank, osv. osv. osv.
Jeg spiser hvad jeg har lyst til. Om det så er McDonalds, slik posen i skabet, eller noget af det chokolade vi købte sidst vi var i Tyskland. Jeg går slet ikke op i hvad det er jeg spiser - Og det eneste jeg kan svarer tilbage på folks spørgsmål, er at der er forskel på folks kroppe, nogle har høj forbrænding, andre har ikke. 

Men lad nu vær' med at tænke på alt det træning, kost og vægt. Livet har vi sku kun et styk af, hvorfor så ikke leve det, og spise hvad vi har lyst til? Så lang tid man bare er sund og rask. 

Nu vil jeg drikke noget cola, spise lidt slik, 
imens jeg vil ligge og dovne resten af aftenen, under min dyne. 

Og husk på; din krop er smuk. 

Metallica koncert og hemligheds fulde mennesker


Efter at håndværkerne er blevet færdig med at sætte vinduer og døre i, har jeg fået et bette flip med at det hele skal laves om, for folk siger jo, at forandring fryder. Igår var min far til Metallica koncert i Horsens. Jeg havde allerede spurgt min mor på forhånd, om jeg ikke måtte male vores lille gang, som man kommer ind i fra bagdøren af. Det måtte jeg gerne hvis jeg havde lyst til det, fik jeg afvide, og afsted det gik.. Min far og nogle af hans venner tog afsted mod Horsens ved en 11 tiden om formiddagen, og i samme øjeblik de var ude af døren, gik oprydningen af sko og jakker igang. Det hele skulle rengøres, derefter skulle dør karme osv. males, og derefter loftet og væggene. Før var der 80'er orange, og en helt almindelig træ sko reol. Det hele var mørkt og praktisk, men alt for trist at se på - Synes jeg. Nicolaj kørte i Ikea efter en ny sko reol, og inden koncerten i Horsens var slut, var vi færdig med at lave gangen om - Til en overraskelse for min far. Fantastisk følelse af gør noget for andre folk, når det bliver en overraskelse til dem! Og heldigvis blev min far super glad for det hele, både farven og reolen...
Nå, videre til næste overraskelse. ;-) hæhæhæ.

Lux Style | Facial mask

Jeg har modtaget disse tre ansigts masker, fra LuxStyle.dk, og valgte lige at benytte dét at jeg stadig ikke har det helt optimalt, til at hygge lidt ekstra om mig selv. Tog derfor en lækker hårkur i, og én af maskerne på overstående billede. Jeg har kun hørt godt om dem, at de skulle hjælpe bedre på uren hud, end mange cremer, og medicin, hvilket jo selvfølgelig sætter en stor forventning til produktet. En forventning de helt sikkert kan leve op til! Jeg er ikke den der har den mest urene hud mere, men jeg kan tydeligt mærke forskel. Dog vil jeg anbefale folk der bare lige vil forkæle sin hud lidt, at købe en lidt billigere mask. Men dem der er træt af urenhud, eller døjer rigtig meget med det - Intet andet end at sige. Must try. 

3.6.12

Instagram glimt

Jeg er slet ikke så teknisk anlagt, som man skulle tro. Jeg har instagram, men har aldrig brugt det til andet end at give billederne et fint lille pift, og har først lige for nyligt, fundet ud af at dén App, er meget mere end bare det, at man kan kommentere, like og alt muligt andet. Måske det er på tide at sætte sig ekstra godt ind i sagerne. Jeg har kigget lidt af billederne igennem der inde - Noget af det smarte ved det, synes jeg ihvertfald, er at det jo gemmer billederne, selvom man måske er kommet til at slette billederne, på selve telefonen. #TilbageBlik. 

1. En tur på Blokhus strand, i bidende vind. David blev ved med at tabe hans spegepølse, hvilket han simpelthen ikke kunne forstå, kunne lade sig gøre. 2. Køretur. Synes små børn er fantastiske, og endnu mere fantastiske når de spørger sødt om de må låne ens solbriller, og bagefter vil have et billede af det. 3. Noget af det smukkeste, er altså en virkelig flot solnedgang, og hvad der bare gør det endnu smukkere, er at sidde ved havnen og se den, imens man spiser sin vidunderlige sandwich. 4. En gåtur hånd i hånd, på stranden med min kæreste. Det er ligesom det man ser på film, som man så gerne vil opleve (Som pige ihvertfald, håhå). 5. Vores ene teresse er fyldt op med håndværker ting, og vinduer. Mandag morgen kl. 7 sharp, går de igang ovenpå. Det er med at komme tidligt op, så der ikke lige pludselig kigger en håndværker ind på en sovende Daniella, igennem det vindue der lige pludselig ikke er der. 6. Jeg har været kreativ, og virkelig dygtig (Hvis jeg selv skal sige det) Har lånt min fars værktøj, og selv sat hylder op på mit værelse. Dygtig Daniella, meget dygtig! 7. Er der noget mere fantastisk end den følelse der kommer, når man bare virkelig har lyst til pandekager, men ikke har muligheden for at få dem - Altså, det er selvfølgelig ikke dén følelse der er fantastisk, det er følelse der kommer når man får overtalt ens svoger til at lave dem, så man få timer senere, sidder og spiser pandekager, nam. 8. David var i sin første tur i Fårup sommerland, hvilket selvfølgelig blev foreviget med en masse billeder, som kunne vises til både far, og fars kæreste når vi kom hjem, og selvfølgelig skulle der også tages et billede af en meget stolt David, da han lige har modtaget sit sæson kort, for som han selv siger "Nu kan jeg bo her, hvis jeg har lyst, får nu kan jeg bare komme ind når jeg vil". 9 & 10. Min helt vidunderlige og til tider meget teenage ramte lillebror, blev d. 31, lige det modsatte - Nemlig 13. Hvor er det underligt at tænke på. Næste år er det hans tur til at blive konfirmeres, og selv tretten år efter, kan jeg huske stoltheden jeg kunne mærke i kroppen, når jeg skulle fortælle, at jeg skulle ha' en lillebror. Hans fødselsdag blev selvfølgelig fejret med kage, flag, kærlighed og familie, hvilket i mange tilfælde er den bedste måde at tilbringe sine dage på, ikke sandt?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...