Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29.4.12

Dear deer

Jeg modtog denne pakke fra Coolstuff.dk igår. Jeg havde bestil en Dear deer knage, da jeg synes de er alt for søde! Dog var det lige ærgeligt at de kun havde dem tilbage i lyserød, da jeg ikke rigtig bryder mig om farven. Haha! Men skidt - Mon ikke den får en plads, på et tidspunkt! :-) 
Jeg skal helt klart ha' fat i nogle i sort, da de både er smarte og lidt anderledes.

Svar på spørgerunde # 1

Hvilket kamera har du? Jeg har et Canon Eos 550d, samt Canon efs 18-200 mm. objektiv, Canon Speedlite 430ex II, Canon 550d batterigreb og et lille ef 50mm. fast objektiv, også fra Canon.

Hvad fik dig til at lave en blog? - Ren kedsomhed, tror jeg. Man kan jo bruge rigtig lang tid på at designe selve bloggen, vælge farve og skrift type, og ikke mindst tage billeder og skrive tekst til indlæg.

Hvilke redigeringsprogrammer bruger du til dine billeder? Før hen brugte jeg bare Picnik.com, men efter deres side er lukket, bruger jeg bare noget så simpelt som Picasa 3, som kan downloades fra google.

Hvilken superkraft vil du helst have? Haha, den er jo svær! Jeg gad nok godt ha' det sådan, at jeg kunne vide hvad folk tænker, det ville jo gøre altid meget næmere! Også ville det da heller ikke gøre noget hvis man kunne trylle - Hvis det altså er en superkraft?

Hvad vil du gerne uddanne dig som? Inderst inde har jeg en masse drømme, om alt muligt! Jeg kunne godt tænke mig at blive noget inde for militæret - Men nok mest bare for at vise at jeg godt kan. Ellers kunne det være rigtig fedt at leve af noget man elsker at gøre, og jeg elsker at tage billeder. Derudover har jeg altid haft en drøm om at skrive min egen bog, så for at være helt ærligt, aner jeg det simpelthen ikke.

Hvor har du lært at tegne og male henne? Det har jeg ikke lært nogle steder. I hele vores familie er vi meget kreative, min mor og søster sidder altid med garn i hænderne, hvor mig, min far og lillebror istedet elsker at tegne og male.

Hvordan har du det med pandaer?! Pandaer er nogle af de dyr jeg aller bedst kan lide. Næst efter en svømmetur med delfiner, kunne jeg enormt godt tænkte mig at røre en panda.

Kan du lide kebab? Selvfølgelig. En pita er ikke en ordenlig pita, hvis der ikke er kebab i.

Hvilken mobil har du? Jeg har haft utallige telefoner, ikke fordi jeg ikke passer ordenligt på dem - Men fordi den der følelse af at ha' en helt ny telefon i hånden, som man nu skal til at lære at bruge, den er for dejlig! De sidste 2 år, havde jeg en sony ericsson experi, som jeg var super glad for, indtil min kæreste ødelagde den - Og det gjorde at jeg idag er ejer af en Iphone 4.

Hvad er din livret? Jeg har ingen livret. Når først jeg har fået det samme at spise mange gange, gider jeg ikke spise det mere, så derfor bliver jeg lige så hurtig træt af en livret, lige så hurtigt som jeg får den - Men jeg kan rigtig godt li' kartoffel mos! Haha.

Hvor mange søskende har du? Jeg har to skønne af slagsen, én af hvert køn. Min lillebror er de næsten 13 somre, hvor min storesøster er 22.

28.4.12

Pakke posten

Igår modtog jeg denne lækre pakke! Jeg har i virkelig lang tid ønsket mig indholdet, og nu er jeg den lykkelige ejer. Dam dam dam.. 

26.4.12

Aften tur

I går aftes, efter mig og min lilebror havde lavet aftensmad sammen, gik vi en lang dejlig tur, med både hund og kamera, og jeg fik endelig muligheden for at tage et par billeder af min søde lillebror - Det var nok mest fordi han slet ikke lå mærke til det, med det lange hår han efterhånden har, ned foran øjnene. ;-)

25.4.12

Billigvoks.dk

Irritationen ved et almindeligt hårelastik. Enten er der et lille bitte stål stykke på, som bare gør at selve elastikket skader ens hår endnu mere, eller også bliver elastikket så løst, at det bare er til at smide ud. Hos Billigvoks så jeg at de reklamerede med nogle helt nye elastikker, som de selv har fået lavet, de skulle være meget specielle, så de hverken går i stykker på den ene eller den anden måde - Med mindre man klipper det over, selvfølgelig. ;-)

Så søde som de er, derinde, sendte de et par elastikker til mig, som jeg måtte teste! Da jeg først lige pakkede dem op, tænkte jeg lidt "Hvorfor, har de sendt køkken elastikker til mig?" Men fandt så ud af, at det godt nok var de rigtige! ;-) Jeg kastede mig (næsten da..) ud i det, og satte et enkelt af dem i mit hår. Da jeg skulle ha' det ud igen, kunne det godt føles lidt smertefuldt, men med lidt forsigtighed gik det. Hår elastikker der ikke slider så meget, pga. stål stykke, og de går heller ikke løs i elastikket - Smart!

Imagine this is an expensive dress

24.4.12

Marcus

Jeg har i lang tid, gået og overvejet at kaste mig ud i et forsøg. Et forsøg om at male et børne billede, på en lidt anderledes måde. I weekenden sprang jeg ud i det, og igår stod jeg med det færdige resultat. Jeg blev overraskende tilfreds med det, i forhold til hvad jeg havde regnet med, da jeg startede, så det bliver helt sikkert ikke det sidste billede af den slags!

21.4.12

Imagine this

Den er altså lidt sjov den her, synes jeg. Ude i den store blogger verden, er over halvdelen, folk som gerne vil bevise omverden, at deres stil er fed, at de har styr på "tidens trend", og kan hjælpe andre med at vælge det rette sæt tøj, til den rette begivenhed. De skriver dagligt om deres nye taske ind købt, eller at de ønsker sig dén jakke, til dén pris. I blandt alle de mode bloggere, står jeg. Istedet for at skrive om denne gucci taske til flere tusind, som jeg ikke ejer, har jeg købt denne t-shirt (eller kjole, som de kalder den) med den intet mindre end geniale tekst "Imagine this is an expensive dress" (Dansk: Forstil dig at dette er en dyr kjole). hæ hæ hæ.

Wella professionals

Jeg modtog denne hårkur fra www.billigvoks.dk idag. Jeg har før modtaget nogle ting fra dem af, og kan i dén grad konstatere, at deres service er i top! Hårkuren er til fint/normalt hår, og jeg kan slet ikke vente med at prøve den iaften! :-) I kan finde den på billigvoks' hjemme side, til 118 kr!

18.4.12

Webshop

På min facebook side, opslog jeg igår et billede af en net taske, som jeg selv havde "designet", efterfølgende af ordne, more to come. Her er det så! Jeg har lavet min egen webshop, og brugt rigtig lang tid på at få den op og køre, men nu er den her. Jeg elsker personligt selv at ha' nogle ting, med en fed tekst på, om det så er en t-shirt, eller et lille skilt på værelset, og derfor synes jeg det kunne være meget sjovt, at ha' sin helt egen shop, på internettet, med lige præcis sådan nogle ting!

I kan kigge forbi webshoppen på DaniellaHorsmark.spreadshirt.dk
I må meget gerne skrive en mail, en kommentar, eller måske sende en brevdue, hvis I har en fed idé til en tekst, til noget der kunne komme ind på siden. :-) 

KRAMMER!

17.4.12

Jeg har lånt min fars trøje - På ubestemt tid

Min far er altid blevet kaldt for en "sej far", han har altid fyret jokes af, bydt folk på øl, og ejer ihvertfald mindt 20 par skater sko. Da jeg stod igår, og var ved at dø af kulde, kom jeg til at kigge ved hans tøj, og der lå denne dejlige store størrelse x large LAB skateshop sweatshirt, og kiggede på mig. Nøj hvor var den fristende, alt for fristende.
Sorry far, nu er det min.. hæhæhæ. 

Vinderen er...

Gitte Dueholm Simonsen, blev den heldige vinder af nogle blandede ting, fra e.l.f. Hvis du skriver til mig på Daniellahorsmark@live.dk, så sørger jeg for at tingene bliver sendt til dig. :-)

Tillykke til Gitte!

Det var helt overraskende mange, der deltog i konkurrencen denne gang, synes jeg, og det gør mig så glad, og giver mig lyst til at starte flere konkurrencer igang, så tror jeg skal igang med at tænke, så der ikke går så lang tid, før næste konkurrence er igang! Er i klar? ;-)

16.4.12

Familien fra bryggen

Jeg er afhængig. Jeg elsker simpelthen at se "Familien fra bryggen", og hvis I ikke har givet jer tid til at se det, vil jeg helt klart anbefale jer at gøre det. Linse tror jeg efterhånden vi har hørt om allesammen, jeg har kun hørt dårligt om hende før hen. Det var hende der var bund kriminel, og med Nordens største bryster (Eller sådan noget..). Nu har man selv fået lov til at følge dem, via. et tv hold, og det tror jeg, har/kan få folk til at skifte mening. Hun så en mand stå og slå hans hund, hun råber til ham at det skal han lade være med, og det hele ender ud i at hun bliver slået og væltet om kuld af den her mand, alt pga. at hun er så glad for dyr og ikke vil se på dem, blive skadet. "Det er sku ligesom børn, de har ikke selv valgt at de vil være her". Hendes mor "mopper", som ses til højre på billedet, er også meget med i serien, samt familiens ven Didde, og Linses datter Stefanie, og de har bare alle sammen noget helt specielt over sig. Det eneste jeg synes er lidt ærgeligt, er at de første par afsnit, havde Mikkel med, det var lidt som om at han skulle bare lige være der til at skabe opmærksomhed til deres serie. Fra Mikkels side forstår jeg det, da han selv har udtalt sig om at han ikke vil ha' opmærksomhed for andet end hans boksning. Men alligevel lidt synd, når serien jo skulle følge familien Kessler fra bryggen - Men det ændre ikke på, at både menneskerne og serien er intet mindre end genial! Jeg har fået et helt andet syn på Linse Kessler.

Jeg var også ude og møde dem, i Aalborg i lørdags, allesammen søde mennesker, med kæmpe hjerter. :-)

15.4.12

Dressed in white

Jeg har modtaget denne her flotte kjole, af Nanna fra Dressme.dk. Jeg går aldrig i kjole - har nu 2 kjoler i alt, udover min konfirmations kjole - Så jeg ved ikke om det er en jeg kommer til at gå i specielt meget, måske kommer den i brug til nogle billeder, who knows. Kjolen er smadder lækker at ha' på, stoffet er virkelig blødt og behageligt, også er der indsyet bh, hvilket er smart! Når man vælger en kjole i hvid, er der altid noget at fortryde - Denne her er lidt gennemsigtig lige omkring numsen, hvilket gør at man lige en ekstra gang skal tænke også sammensætning af tøj. Kjolen kan vidst ikke købes i hvid mere, men i rød og en grå - De kan findes lige her, link (hvor der også kan ses et bedre billede af kjolen). Vil helt klart anbefale Dressme.dk, super flotte kjoler, og god service.

a whole new view

Jeg er blevet den lykkelige ejer af dette helt fantastiske 50mm. faste objektiv (og et batteri greb). Det kan helt klart anbefales, det gør noget virkelig noget ekstra lækkert ved billederne. Og når man som jeg, tager billeder ihvertfald mindt én gang om dagen, er det sku lækkert at tingene er i god kvalitet.

14.4.12

Lets drink

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve smage bubbles, (eller, bubbies, som min kæreste troede der stod) fra letsdrink.dk, jeg er ikke personen der drikker specielt meget, også har der ikke været nogen anledning, siden jeg modtog dem, så har faktisk ikke fået dem smagt endnu - Men min mening skal nok komme, når vi kommer dertil! 

11.4.12

Last chance | e.l.f

Sidste chance for at deltage i konkurrencen om lidt lækkert fra e.l.f. Læs på facebook siden hvordan I deltager. 
Jeg finder en vinder senere idag, eller imorgen. :-)

En kongelig affære

Jeg var i sidste uge, inde og se en kongelig affære. Lidt spontalitet og en 10 minutters snak om at det skulle være den, var vi på vej i biografen. For en fire/fem år siden, gik jeg rigtig meget op i kongehuset, hver gang nogle snakkede om at kronprins Frederik var født i dét årstal, kunne jeg eks. altid rette dem i det, hvis det var forkert, fordi jeg vidste lige præcis (sådan set) alt om det. Nogle gik op i ridning, andre i biler - Jeg gik op i kongehuset.

Derfor var det jo sådan set også et must, fra min side af, at skulle se filmen En kongelig affære. Uden af røbe for meget, handler filmen om den intet mindre en sindsyge kong Christian d 7 (som spilles af Mikkel Boe Følsgaard), hans dronning Caroline Mathilde (Som spilles af svenske Alicia Vikander) og hvordan han blev gift med hende, uden at have mødt hinanden. Det hele ender meget voldsomt og hemmelighedsfuldt, ikke mindst for lægen Johann Struensee, som spilles af Mads Mikkelsen.

Filmen er noget der minder om 2½ time lang, og kunne helt sikkert ha' været skåret lidt ned, uden det havde gjort det store forskel på filmens indhold, men det hele er så ægte, kongeligt og helt eventyr agtigt, at det lige er til at holde ud. Ihvertfald er det en film jeg vil ha' i min samling, når den kommer ud på dvd. 

Be creative | Do it yourself

Var i genbrugen med min mor igår, og fandt overstående, og et par ting mere. Som man nok kan regne ud, har jeg klippet ærmerne af, så det er en vest. Min plan er at sætte nogle ting på, og klippe lidt mere i den, men hvordan det ender, må i vente med at se. 

10.4.12

Påske

Jeg har haft en rigtig god påske; Det startede med en alene dag, da mine forældre og lillebror var til påske frokost, hvor jeg valgte at blive hjemme. Tiden fløj afsted, hvilket jeg altid synes den gør når man bare sidder og har det godt, i sit eget selvskab. Dagen stod på jordbær og desperate housewife, også fik jeg ellers malet en del, hvilket i også nok skal komme til at se til. Konkurrencen om tingene fra e.l.f, slutter snart, også skal jeg nok liiige ha' styr på den spørgerunde, som jeg startede for et stykke tid siden..

9.4.12

Flødebolle ræs

Jeg har i så lang tid, godt kunne tænke mig at prøve at lave mine helt egne flødeboller, og nu er det sket! Uh. Efter søde Michelle lagde et billede på facebook, af hendes værker, fiskede jeg efter opskriften - Og dette kom der ud af det. Det kunne sagtens ha' været meget bedre, dét indrømmer jeg.. Men nam, de er gode! Det er med marcipan bunde, og det kan helt klart anbefales. :-)

4.4.12

New in | a little project

Jeg har i lang kiggede i utallige genbrugs butikker, efter de hélt rigtige gamle vinflasker - Har i allerede regnet ud hvad jeg ville bruge dem til? 
Jeg har endnu ikke fundet dem, men da jeg forleden dag var i Ikea, fandt jeg nogle der kunne bruges, indtil da. Jeg mangler bare én lille ting, før jeg kan starte mit projekt, håber det bliver et fint resultat! Flasken kan købes til en rund 10'er i Ikea, så det er jo lige til at overkomme!

2.4.12

Eye lip face | Konkurrence

Har en konkurrence igang, ned nogle lækre ting fra E.l.f! Kig evt. forbi deres hjemmeside lige her, efter i selvfølgelig har været inde og deltage i konkurrence. ;-) Kom til konkurrencen, ved at trykke her. :-)

Endnu et maleri

Jeg elsker at male, og endnu bedre end det, er når andre folk elsker det jeg maler. Der var nogle der ønskede nogle flere forskellige slags, af nogle børne lignende billeder, så her har de ihvertfald et mere. :-)

Home alone

Sidder alene hjemme, spiser lækker frugt og ser en endnu mere lækker sæson af Desperate housewife. Om ikke så længe kommer Nicolaj herhjem for at hente mig, også skal vi ud og kigge på lejlighed - Ikke dårligt, ikke dårligt.

"Fucking misundelige skabninger, som bare har ondt i røven"

Jeg havde lige på en kort periode, mistet alt lyst til at blogge. Jeg tog billeder, og havde massere af idéer til indlæg, men lysten til at skrive det ned, var væk. Jeg læste det ene indlæg efter det andet på andre blogge, om at blogs med 5-10 læsere var ikke værd at følge, at de bare var nogle nederen "fucking" misundelige skabninger, som havde ondt i røven, og alt sådan noget. Jeg synes det at blogge, er blevet én stor konkurrence, om hvem der kan få flest besøgende om dagen, og hvem der har flest læsere. Folk prøver at gøre sig bedre end andre, og nedgøre hinanden, men hvad skulle man få ud af det, i sidste ende? Jeg synes det er super ærgeligt, jeg har i næsten to år, været den største fan af blogger verden, men på få dage, ramlede det hele sammen - Ikke at sige at jeg stopper - Men jeg havde en kort periode, overvejet det. Lad os nu bare være glade, vi skal jo være her allesammen. :-) Og hey, alle er jo startet fra bunden, så selv folk med to, seks og ottehundrede læsere, har været nogle af de "fucking misundelige skabninger, som bare har ondt i røven"...

1.4.12

I'm back

De seneste dage har stået på koncerter, bagning, maler hjerne og planlægning. Har fået en masse idéer til billeder, så penslerne ligger slet ikke stille. Ida som vandt x-factor 2012, var inde i Aalborg og give koncert i fredags, og da jeg havde chancen, var jeg lige et smut forbi. :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...