Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29.2.12

Musthace

Var ude i Aalborg storecenter igår, sammen med min mor og hendes veninde. Jeg skulle egentlig bare ned i tiger efter noget at drikke, men endte også ud med overstående. De havde både kopper og alt muligt med det lille fine musthace! Det er jo skægt. :-D

What a beautiful day

Dagen summer på det sidste af Februar, de sidste dage har været solskins rige, og varmere, jeg har haft lyst til at slå græs - Har dog ikke gjort det, haha. Men hvor jeg dog glæder mig. Bliver altid fuldstændig doven og deprimeret (næsten...) om vinteren. Der er fandens koldt, og man skal altid bruge lang tid på at pakke sig ordenligt ind, i stor jakke og vanter. Her er lige et par billederne, taget i tiden - Smukke blomster, og min elskede lille vaps.

28.2.12

ORLY Neglelak anmeldelse

Jeg modtog denne lækre neglelak fra luxbeauty igår morges. Jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Neglelakken er meget større end jeg havde forventet, og selve toppen er god at holde ved, når man skal påføre neglelakken. Farven jeg valgte er Old School Orange, og kan findes ved blot at klikke på linket.
Der er smadder god service på deres side, jeg modtog endda en mail om at lakken var sent (på en søndag!). Alt i alt, kan jeg ikke andet end at anbefale Luxbeauty.dk! :-)

27.2.12

Torsdags hygge og træning

I torsdags tog jeg som sagt toget hjem til Nicolaj, så det passede med at han havde fri, så han kunne hente mig, så jeg var fri for at fare vild i Frederikshavn. :P Derefter hentede vi Peter, og smuttede op og trænede. Efter et par hyggelige (og hårde..) timer, kom Peter og Nicolajs nevø over og spiste god aftensmad og frugt salat (..som de lavede mens jeg sov, søde drenge)

26.2.12

EOS Accessory kit

I torsdags tog jeg toget hjem til Nicolaj, selvom han skulle tidligt op og i skole fredag. Da jeg vågnede, helt alene dér, kiggede jeg til siden, og der lå det sødeste brev, samt lidt tilbehør til mit elskede kamera. 
Hvor er han sød! 

Søndags hygge

Sent i seng, sove længe. Dagen har ikke stået på noget særligt. Vi har siddet tilbage i sofaen og snakket, spist god mad fra Bones, og nydt vejret. Jeg glæder mig til ugen der kommer, og endnu mere til næste weekend. Årh - Kan godt mærke på mit humør, at foråret er på vej! 

23.2.12

x-factor bræk og meninger

Hvor jeg dog synes at det er ærgeligt, at folkene bag "x-factor" vil lave så meget om på deltagerne. Sidste år var Sarah med, som jeg personlig synes er super cool. Det der gjorde at jeg stemte på hende, og faktisk begyndte at følge med i x-factor, var da helt klart at hun til hendes audition var anderledes, og havde den sprødeste stemme. Det er jo somregel altid første håndsindtrykket der sniger sig ind på folk - Så hvorfor lave dem om? Sarah har selv udtalt sig om hvordan det var at være med i Dr's program, og hvordan personerne bag programmet hele tiden ville ændre hendes udseene, ved at klæde hende i piget, stramt tøj og smøre hende godt og grundigt ind i make-up - En Sarah som hverken mig, andre seere, hendes familie og venner var van til at se, hvorfor gøre det? Hun vandt x-factor, og derfor også pladekontrakten. Der kom en god cd ud af det, men igen endte det med at Sarah udtalte sig om at det slet ikke var den stil hun ønskede det skulle være. Igen er det sket. Denne gang i den nye sæson af x-factor. Der kom en 15 åriget pige ind (igen) med det mørke lange hår løsnet ud over skulderne, med en peace halskæde rundt om halsen og med ordene "Jeg hedder Liiine, og kommer fra Skaaaa'en" ud af munden. Og da hun først begyndte at synge, var man da solgt! Men allerede fra første liveshow, var det som om det hele var ændret ved hende, jeg blev personligt skuffet over at hun ikke var som jeg selv havde forventet, efter at ha' set auditionen. Jeg havde troet noget helt andet, end hvad jeg egentlig så - Jeg synes der er for meget Tine over hende. Ikke noget negativt, overhovedet! Tine var pisse dygtig, sang som ingen andre kan, og udviklet sig enormt meget igennem programmet, men der er jo bare tiden til nyt. Ligesom at efter Sarah stilte op på fjernsyn og sagde at hun var homoseksuel, og derefter vandt, så tror alle kort håret drenge piger, at de kan synge, stille op i x-factor og vinde det hele. Lad os få lidt forandring - Og lad nu for guds skyld vær' med at ændre Liiiine fra Skaaa'en alt for meget - Det er sku for synd.

22.2.12

Hvis alting har en ende, så bli' her i ingenting

Jeg er vokset op på landet, hvor naboen har en traktor, istedet for en bil, det nærmeste dyr i nærheden udover min egen hund, er en ko. Marker er naboen, og vi har skoven i baghaven. Vi har én butik, og intet andet - Og jeg elsker det. For nogle uger siden stod mig og Nicolaj ude på vejen, jeg sagde "prøv at hør" Og der var helt fuldstændig stille. Det er da fantastisk. Nu må det bare gerne blive forår og sommer, så naturen herude bliver så meget flottere, og ikke mindst vejret. ;-) Årh. 

20.2.12

Blue illume

Jeg modtog denne blejende tandbørste fra blueillume.com, for efterhånden nogle dage siden. Der er lys ved selve børsten som virker blejende, rigtig smart! 

Michaels fødselsdag

I lørdags holdte en af Nicolajs venner, en velkommen hjem fest, da han arbejder i udlandet, og lige er hjemme på et lille visit. Michael havde fødselsdag igår, så da klokken blev tolv, skulle der selvfølgelig synges fødselsdags sange, og der blev skålet i lidt champange. Søndag stod den på at sove længe, efter to dage i byen, og med alt for lidt søvn.. Trods det, glæder jeg mig allerede til næste gang! Så søde mennesker.

Birthday girl... Again

Jeg har haft en helt fuldstændig fantastisk weekend! Fredag holdte jeg endnu engang 18 års fødselsdag, da den sidste jo endte ud med en tur på skadestuen - Denne gang blev den vellykket. Det var så hyggeligt, og stemnings fuldt, at jeg har lyst til at gentage det. Fantastiske venner jeg er udstyret med - Intet mindre! 

16.2.12

A pair of shoes can change your life. Just ask Cinderella

Mine nye stiletter fra footway, som jeg har skrevet om her, og her også. Jeg får dem sjældent brugt - Det ved jeg allerede nu. - Jeg er langt fra en stilet pige, vil langt hellere rende rundt i bare tæer så. Men man må da indrømme, at et par høje sko, er rigtig fine. (Især hvis man kan finde ud af at gå i dem, hahah).

"Jeg hader at se sådan her ud. For så skal jeg bare sidde her, og være grim"

I selskab med Nicolaj har jeg været ude og handle ind til imorgen. Vi har dækket bord, og alt hvad der nu skulle gøres. Vi har spist lækkert kylling og salat, og nu er vi klar til at lave ikke så meget - Hår kur, ansigts masker, og paradise i fjernsynet. Hvor jeg dog elsker at jeg har en kæreste, der er med på at lave de femine ting, nu når jeg også er frisk på at spille bil spil og spille fodbold. ;-) God aften, søde mennesker!
Overskriften er iøvrigt noget Nicolaj lige fyrede af, da han følte sig mindre køn, med en lyserød ansigts maske, i hele kryderen... Årh, stakkel.

Jeg elsker Mille Dinesen

Jeg synes hun er sådan en fantastisk skuespiller, og virker så rar og jordnær - Måske det har noget med de roller hun altid får i film, er nogle som næsten alle kan sætte sig ind i - Men alligevel. Lige nu sidder jeg trofast foran fjernsynet og ser Rita, fantastisk serie - Jeg er hooked. Følger I med i Rita?

www.footway.dk

Jeg modtog disse sko fra Footway for nogle dage siden. Jeg havde også lavet et indlæg om nogle af deres sko her. Hurtig og lækkert service, og skoene er overraskende god kvalitet. De sorte kanvas sko er rimelig lille i størrelsen, så vil forslå at man bestiller dem en størrelse større en hvad man normalt bruger. :-)

15.2.12

Carina, 22

Min storesøster havde som sagt fødselsdag igår, hun blev 22 år, og det skulle vi selvfølgelig fejre. 

14.2.12

Et virkeligt mareridt

Hun har kæmpet, hun har diskuteret, hun har lyttet, støttet, og været der for mig - Hun har holdt hovedet oppe, givet igen, taget imod, og overlevet.



Min storesøster har fødselsdag idag. Hun bliver 22 år. Det er vildt at tænke på, synes jeg. Jeg kan stadig huske den dag hun blev konfirmeret, hun brokkede sig sådan over hendes sko, og var så uendelig træt af at alle folk ville ha' billeder af hende. Da jeg var lille, der brugte jeg mine surt opsparede penge på at købe sådan en billig "aflytter" som kunne lytte igennem vægge, så jeg kunne udspionere hende, når hun havde venner på besøg - Skide smart! Jeg synes der var så vanvittig hyggeligt oppe på hendes værelse, når hun sad på gulvet, med papiere ud over det hele, tegnede og hørte musik, men måtte bare aldrig være derinde. For hver gang man lige hurtigt åbnede døren derind til, havde hun altid flyttet om. Nogle gange havde hun endda dækket HELE værelset til i plakater (HELE værelset!!!) En dag besluttede hun sig for at hendes træ gulv deroppe skulle være hvidt, så hun begyndte at male gulvet.. Med en hvid dækstift, som man brugte til at strege ting over med, i skolen.


Da vi var lille, der kunne vi slet ikke være sammen. Vi brugte aldrig rigtig tid sammen, fordi de altid endte med at vi kom op og skændes - Hun ga' mig altid skylden for at nakke det slik som hun havde snuppet, og når det så de få gange, endelig var mig der havde taget det, ga' jeg hende skylden tilbage. Engang kom jeg løbende inde fra den anden stue af, og klippede hendes hår i nakken - Måske jeg skulle overveje at blive frisør?
Mig og Carina er så vanvittig forskellige - Hun er født brunette, og jeg blondine. Og der startede det nok bare. Men en ting har vi dog tilfælles. Vi er begge uendelig glad for vores helt igennem fantastiske lillebror, og ikke mindst familie.
I Februar 2010, mistede vi min mormor. Til hendes begravelse, stod jeg ude foran kirken. Jeg så Carina kom gående op fra trappen og på vej derhen imod. Jeg havde klaret det fint - Tror ikke rigtigt at jeg havde forstået at det var min mormor der skulle siges farvel til. Men i det øjeblik jeg så hende komme gående der, begyndte jeg at græde. Jeg løb hen imod hende, og ga' hende det største knus. Jeg tror det var i øjeblikket, hvor det gik op for mig at livet er til låns. At man kan elske hinanden er den største gave der er givet - At jeg har spildt så mange år på at fortælle min storesøster at hun er dum og irriterende. Det gik op for mig, at hun er en af de mest værdifulde personer der overhovedet kommer til at være i mit liv. Jeg har lige siden jeg var helt lille ønsket mig en storebror, men jeg har jo aldrig haft brug for en. Alt det jeg troede jeg manglede, har jo alligevel hele tiden været foran mig.
I August 2010 skulle jeg starte på efterskole, men få dage inden, blev Carina indlagt på Aalborg sygehus. Hun havde fået en masse blodpropper i hjernen, og det ene rev det andet med ned. Vi var jo alle helt vildt bekymrede, hvad skulle der ske? Det var der allerhårdest, var jo klart at man kunne se at hun havde det dårligt. Da vi fik det afvide stod vi allesammen inde i et meget lille lokale. Både min familie, og Carinas eks kærestes. Der blev sagt noget med blodpropper, og i det samme kan man høre at folk bliver kede af det. Det eneste jeg tænkte på var om hvad der skulle ske, jeg skulle jo væk om få dage, hvordan ville hun have det der? Jeg reagerede slet ikke.. Det jeg gjorde var at vente til de andre var gået ud, også fulgde jeg efter. Jeg tog min telefon frem, og skrev til min bedsteven. "Jeg kan ikke forstå det her.. Carina er blevet indlagt, hun har fået blodpropper i hjernen.." Og hvis det ikke var for ham, ved jeg ikke hvordan jeg havde tacklet det. Den dag hun blev indlagt, skulle hun fra sygehus syd, til nord. Hun trak tiden ud, men da klokken blev sent blev hun nød til at gå op. Oscar og jeg fulgte hende op til den etage hun skulle være på, hun snakkede med sygeplejersken, og fik styr på det hele - "Vi ses imorgen" blev der sagt, men alligevel endte det hele ud i tårer. Jeg kunne jo se på min storesøster at hun var bange, at hun ikke ville være alene, at hun ikke ville være der. Men det skulle hun jo. Hun var tvunget til at være der i flere uger, til at få indsprøjtninger som hun langt fra synes fra behagelige - Idag lever hun med mén, er stadig trofast afhængig af læger og medicin - Men vigtigst af alt, jeg har fået det største forhold til min storesøster, som jeg overhovedet kunne ønske mig, og jeg elsker hende af hele mit hjerte, jeg vil gøre alt for hende - Alt i hele verden. Så lang tid, at hun har det godt.

Tillykke med fødselsdagen, alders præsident. Jeg elsker dig, don't forget. 
Glæder mig til at spise kage, og til at se dig senere. :)

Things fall apart so better things can fall together

Fra Miinto.dk

Modtog den her pung fra Miinto.dk idag, har i rigtig lang tid kigget på en pung med nitter på, hvor der var plads til telefon, penge og et par enkelte kort. Pungen koster 149,- og I kan finde den lige her, på miintos hjemmeside. Den er lille, men der er overraskende meget plads i den! Jeg har en Iphone 4, og den kan være deri og samtidigt er der massere af plads til andet. Plus der er et mindre rum, i det ene af de store rum, hvor der er plads til evt. nøgle. Rigtig smart! 

13.2.12

Second hand

Var som sagt i genbrugen idag, ledte ikke efter noget specielt, men kom alligevel hjem med noget, som jeg længe havde overvejet at købe - Et par høj taljet bukser, og en hvid skjorte. Planen var at klippe bukserne til shorts, og lave lidt ekstra ved dem, og det er nu også gjort. ;-) Skjorten ville jeg ha' sat nitter på selve kraven, men kan ikke finde ud af om jeg skal gøre det, så det må vente lidt. Er helt wuuih, må afsted igen, og finde flere ting som jeg kan lave til mit helt eget!

Går en fantastisk uge i møde

Jeg går en super lækker uge i møde! Har brugt den her dag sammen med min mor, været ude og handle, været i genbrugs butikker osv. rigtig hyggeligt! Imorgen skal jeg ikke fejre valentines dag. ;-) Derimod skal jeg fejre min storesøster som bliver hele 22 år. Onsdag og torsdag skal jeg forholdsvis ind til Aalborg, og gøre klar oppe i min storesøsters lejlighed, til endnu en 18 års fødselsdags fest - Fredag skal jeg holde fødselsdag (..igen) skal se nogle helt igennem fantastiske mennesker, deriblandt min aller bedsteste ven som jeg ikke har set i rigtig rigtig lang tid. Og lørdag står den muligvis på fest i Frederikshavn, sammen med Nicolaj og hans fantastiske venner! Jeg glæder mig som et lille bette barn.

Jumpinshop.com

Jeg har tit set folk gå rundt i dem, og skrive om dem, og alt jeg har tænkt var bestemt ikke positivt. Nu, tilgengæld - Jeg overvejer grundigt at købe en, den må virkelig være fantastisk at gå rundt i en doven søndag! Mmmh. Hvis i ligesom mig er hooked, kan I købe en blandt det store udvalg, på Jumpinshop.com!
 Hvilken af dem kan I bedst li'? :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...