Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28.6.11

Sommerhus

Torsdag, blev jeg hentet af Andreas. Turen gik til Rønde, ved Djursland - Da vi havde været i sommerhuset en times tid, skulle vi afsted til Randers banegård, efter Camilla. 45 minutter senere, og personen jeg har savnet siden februar, var ved mig. Vi kørte tilbage til sommerhuset, hvor vi pakkede ud, kiggede rundt osv. Vi satte os i stuen og så fjernsyn og kom til at snakke om at vi faktisk var ret sultne - Senere siger Andreas at vi kan tage på Crazy Daisy, hvortil Camilla svarer "Kan man få mad der?!" (hun er fra fyn, og vidste åbenbart ikke hvad det var :b) Vi siger jaja, for sjov.. Og 10 min. efter havde Andreas været i bad, skiftet tøj - Og var klar til at tage på crasy daisy. :-D Vi kørte derind af - og endte bare med at spise en pizza, og køre hjem igen.. haha. :-D


Fredag kørte vi til Tjørring (eller hvad det hedder...) og på vej hjem af, køre vi på mcdonalds i Silkeborg. Resten af dagen brugte vi på at hygge ved stranden, med kameraer og hinandens selskab.

Lørdag tog vi og handel da vi lige var vågnet, da vi kom tilbage tog vi Andreas med ned til stranden - Andreas efterlod vi ved Hans og Åse, også gik vi op til sommerhus - Hvor vi blev forfuldt af en bil hele vejen.. Det viste jeg så at være de dudes der skulle komme lørdag aften. Vi sendte dem ned til Andreas, også skyndte vi os at tage shorts på, og gå ned til vandet igen.


Lørdag aften hyggede vi os - Eller, mig og Camilla sad med dynerne rundt om os, og var ved at falde i søvn, og samtidigt ved at dø af kulde.. Men det var nu alligevel hyggeligt. Da Maren var kommet ville de andre ned og bade. - Og det gentog sig, senere på aftenen. Da klokken havde slået 05:00 begyndte den store dyne kamp! hahah. Mig og Camilla havde taget vores dynere med ud, fordi der var koldt. Da vi så gik ind et kort øjeblik, havde Mike og Malte nakket vores dyner - What to do, what to do???

Så gik vi ind til deres senge, og nakkede deres dyner.. Ahh, de var meget varmere. Yeah! Da de så så at vi kom ud med deres dyner, ville de bytte - But, no no no!!


Da Malte så ville til og i seng, ville han jo selvfølgelig gerne ha' hans dyne - Men det skulle du ha' tænkt på før du nakket vores, mester! ;-) Han prøvede alt hvad han kunne i 10 minutter, men han måtte råbe på assistance, og Nikolaj kom og hjalp. Så det var Fætter & fætter mod kusine & kusine.. Det var en hård kamp, og der kom da et par albuer i fjæset, knæer i maven, hoveder i hagen.. Selv Nicolaj stoppede op, og sagde "Hold nu kæft, de er stærke!" MEN, vi fik alle dynerne i huset fra to 23 åriget drenge børn.. Hehehhehe, *High five, Camilla* Eddermanme samarbejde. :b









Søndag stod den på hjemtur - Måtte jo til, selvom man ikke havde lyst. Buuhuu..
Hvis man kunne, ville jeg tage weekenden om - For hyggeligt. Dét var det.

Der vil komme billed-spam sådan, løbende. hihih.

23.6.11

Bag om x-factor Sarah - Frederikkes fortælling

Dem der har fulgt med, eller måske bare set eller hørt lidt om x-factor i år, har helt sikkert også hørt om Sarah. Hun halv løb ind i salen til auditionen, med guitaren i hånden og smilet på læberne. Hun fik et ja fra Pernille Rosendal, hvis hun lovede at præsentere bedre næste gang. Sarah nikkede, og sagde at det lovede hun - Og et ja blev det. Hun har været den der blev set som en af de svageste, hende som havde den mindste chance for at rende med sejeren. Tiden gik, og Sarah gik med. Man kunne nemt høre forskeld på hendes stemme fra første audition, til et af de sidste liveshows - D. 25 Marts vandt Sarah, x-factor 2011. Hun "overhalede dem alle sammen, og vandt hele lortet" Som hun selv har beskrevet det.

Mens Sarah havde x-factor i tankerne, har hun også haft en anden - Nemlig Frederikke.. De blev kærester i starten af Februar, lige før hele ræset med x-factor begyndte.
Jeg har skrevet til Frederikke og spurgt om hun ville fortælle hvordan det er/ har været, at være bag Sarah, nu, og under x-factor:



"Når folk, både fans, venner og familie spørger, om ikke det er svært at være Sarah's kæreste - så er det bestemt ikke let for mig at svare på. Jeg mødte første gang Sarah i weekenden før første liveshow og da vi fik øjenkontakt, i tunnelen under togbanerne, blev jeg forelsket. Jeg vidste hun var speciel, at hun var fantastisk. Og jeg havde ret. Hun tryllebandt mig på ingen tid og allerede efter en time i hinandens nærvær, havde vi vores første kys. I starten gik der to uger imellem, at vi så hinanden - Jeg blev nødt til at tage til København pga. Sarahs liveshows om fredagen og jeg blev nødt til at arbejde hveranden weekend, så jeg kunne skrabe penge sammen til togbilletten fredagen efter. Jeg bor i Jylland, og billetter fra Jylland til København er bestemt ikke billige! Det gik let i starten, men efterhånden som tiden gik fik jeg penge nok til at kunne rejse hver weekend. Vores behov for at se hinanden voksede MEGET hurtigt, og vi kunne ikke undvære hinanden. Derfor tog jeg de sidste tre weekender af X-Factor forløbet over til hende. Da X-Factor sluttede var vi lykkelige. Vi havde nu tid til hinanden, ingen presse, ingen interviews og ingen liveshows hver fredag. Vi havde tid til hinanden og vi elskede hinandens selskab. - Men da Sarah skulle i gang med hendes plade, blev tingene fuldstændigt ændret. Sarahs aftaler og opgaver hobede sig op og der er stadig, selv nu, rigtig mange ting hun skal. Jeg er blevet nødt til at planlægge alle mine dage efter Sarahs kalender, for ellers får vi ikke set hinanden.. Det er selvfølgelig rigtig trist, for det eneste vi vil er, at vi kan være ''normale'' kærester. At vi kan være sammen når VI har lyst og ikke når hendes pladeselskab giver hende fritid. Det er selvfølgelig rigtig svært, men når jeg så endelig er sammen med hende, så har jeg sommerfugle i maven hver eneste sekund. Hver gang hendes fingrer fletter sammen med mine og hver gang hendes mund trækker op i et smil - så får jeg så mange sommerfugle i maven, og jeg har aldrig prøvet det før. Selvom det er rigtig svært og selvom vi ikke har så meget tid sammen, så er dén tid vi endelig HAR sammen, så fantastisk, at alt det svære bliver ligegyldigt. Alle komplikationerne betyder ikke noget, de er til at leve med, for jeg har en kæreste jeg vil gøre alt for. En kæreste jeg elsker, og selvom det kan være hårdt at stå på sidelinjen og selvom det er svært at blive tilsidesat engang imellem.. Så elsker jeg hende. Af hele mit hjerte♥♥ Og dét betyder mere end alt andet. Hun er min stjerne."

- Tusind tak, fordi du ville skrive et indlæg på min blog, Frederikke. :-)

Sarahs anden single "Okay" er udkom for nogle dage siden. Køb den på Itunes, eller en af de mange andre download sider, og støt Sarah! :-)

20.6.11









Har lige siddet og brugt lidt tid på at redigere de her billeder, imens jeg lyttede til Thomas Buttenschön - Så kan man slet ikke undgå at komme i godt humør! Herlig mand. Fantastiske Mandag. Sov godt!

19.6.11

Det' søndag.





Idag har jeg holdt søndag med meget stort S. Imorgen starter en ny dag allerede kl 06:00, jeg skal på arbejde både mandag, tirsdag og onsdag, også står den ellers på fri dage og sommerhus med overstående og Andreas. Can't wait!!!

17.6.11

♥ it.








- Hvor jeg dog elsker weheartit.com. ♥

14.6.11

Scheisse hvor jeg dog synes at den ene dag, æder den anden. Jeg føler at jeg arbejder hele tiden og igen, plus jeg bare er kronisk træt.. Åha. I fredags havde jeg arbejdet i spar i en lille uge, synes selv at jeg er ret godt med i alt det daglige der skal laves de forskellige dage. I ondags havde jeg så det første pinlige fail. Hver onsdag kommer der en masse vare til hylderne. Havregryn, mel, solcreme, olie osvosv. Da jeg så var færdig med at sætte tingene fra den ene vogn på hylderne, var der en der sagde at jeg skulle køre nogle Carlsberg øl ind i butikken. Hun går med ud på lageret, stabler kasserne, og siger at jeg skal køre dem ind. Javel, gør jeg så, og når lige at tænke "hold da op, hvorfor har hun sat 5 kasser OVENPÅ hinanden, istedet for at sætte 2 og 2 ved siden af hinanden, også den sidste ovenpå, jeg kunne jo knap nok se hvor jeg kørte. og bum, så var der øl all over, samt dejlige glaskår.. Yaaaaaaay..... NÅ, det tager vi med. hahah.

I lørdags var Lina og jeg inde i kilden, hvor der var noget "summer party" med nogle DJ's fra jomfruane gade osv. Det var super hyggeligt, og lidt kikset.. :-D



Vi tager bussen derind, og står af på Vesterbro, et godt stykke fra parken. Vi går i netto, 7elleven og derefter fakta. Videre ned til banegården, for at komme på toilettet - Der er mega kø, magter vi ikke - Går over på Kennedy og låner sunset's toilet. Kommer over i kildeparken, hvor der bare er mennesker all-fucking-over. Vi kigger på hinanden, og tænker lidt.. Wow. Der var selvfølgelig ingen af os der havde tæpper med, og der havde lige regnet lidt, så våd røv? Naahhh... Lina vil i en butik og købe et tæppe, så vi vender os om, og går tilbage igen. Der var bare ingen butikker der havde åben kl 17 på en lørdag, så vi gik, og vi gik, og vi gik.. Til sidst ender vi i en Netto, ret så langt derfra. Vi går ind, og det første Lina får øje på, er et "Hundetæppe" "Perfekt!" Siger hun, og tager det under armen. Vi kommer tilbage til kildeparken, finder en plads, og vil pakke vores finde hundetæppe op. Wupti wupti, og Lina stod med et bette tæppe på HØJST 1x1m. som hun bare ikke kunne forstå, hvorfor ikke kunne foldes mere ud.. Ja. Der sad vi jo godt! :-D

Anyway, jeg vil smutte i seng, da jeg skal op kl. meget meget tidligt, og ville bare lige sige hej, så HEJ! :-D


Og hey, forresten... Har fået sådan et lille "celebrity crush" på ham her!
                                                                                                Conor Maynard!



..Han er da en fin fyr! - Tjek hans youtube profil ud, lige her. Hehehhehe, sød en.

10.6.11




7 måneder til jeg bliver 18. Oh god. Hvornår kommer Peter Pan og tager mig til den ønske Ø?

6.6.11



Hihihihi, seee hvad jeg har lavet. :-D

Strandparken








Var her til aften en tur i strandparken i Nørresundby, sammen med min mor og storesøster. Fik taget nogle billeder, og her er lige nogle få af dem.
Jeg vil smutte i seng nu, skal op tidligt i morgen, og på arbejde. Sov godt! :-)

4.6.11





Jeg startede dagen kl. 07:00, efter 5 timers søvn var jeg klar til at stå op, til en uventet dag med nye udfordringer. Camilla Levring foreslog nemlig at jeg søgte arbejde på hendes arbejde, i spar, i Tylstrup, fordi de manglede en. I løbet af 5 min, havde Jeanette sagt at hvis jeg ville ha' arbejdet, var det mit. Indtil videre er det at fylde butikken op med vare, sætte priser på, nedsætte varene, sætte flasker ud bagved osv osv. Senere skal jeg oplæres til at stå ved kasses, og alt det med lotto og det. Arbejdet er dog kun midlertidigt, da jeg sagtens kan finde noget jeg meget hellere vil - Men det er trods alt bedre end ingenting. :-)

Da jeg havde fri, kørte vi hurtigt hjem for at jeg kunne få skiftet tøj, også gik turen mod Hjallerup marked! Jeg élsker Hjallerup marked, og har glædet mig til det, i jeg ved ikke hvor mange måneder. :-D haha. Men hold op det var varmt! Flere gange begyndte mine ben at ryste helt vildt, og blev nød til hurtigt at få fat i noget at drikke. Da vi kom hjem, så min mor at jeg også var helt solskoldet på brystet, og nakken - Oh, dahm you short hair! :-D Men, mmmh, det' skønt det vejr her! Sol skoldet eller ej!! :-D

Efter vi var kommet hjem fra Hjallerup, gik turen til Tylstrup for at hente min storesøster, og derefter videre til brønderslev hvor hun fik nyt nummer, også tog vi en tur i rododrendron parken (..Ja, aner ikke hvordan det staves) :-D Fik taget en masse gode billeder, og de vil selvfølgelig komme på et tidspunkt!! :-D

Lige nu, i skrivende stund, sidder jeg i stuen og ser "Lærkevej" drikker cola med deeejlige isterninger i, og er godt på vej i seng. Min krop er helt færdig, efter at ha' løbet igennem butikken hele dagen, og derefter vade rundt på markedet.

3.6.11

Ready to start



Har fået skrevet en masse datoer i min kalender, hvornår Camilla, Andreas, Nichlas og jeg skal i sommerhus, hvornår Camilla kommer herop, og hvad der ellers sker i løbet af sommeren.
 Jeg skal afsted imorgen kl. 08.00.. And I'm soooo ready! :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...