Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.3.11

Kort hår.. Nu.

Jeg vil..
            .. Tror jeg.


Jeg kan ikke beslutte mig!!! Ååååh.. Mit hår irritere mig meget.. Da jeg blev klippet kort håret, blev det jo klippet sådan, lige over ørene, og nu er det vokset laaangt, så det ser fucker dumt ud, plus at det SLET ikke passer til resten af længden.. Altså.. Vrææææ.. - Jeg vil gerne ha' sådan noget flot, tykt, smukt smukt smukt langt hår - hvem vil ikke det. Men det er bare, like at mit hår slet ikke egner sig til det. SÅ nu, tror jeg satme at jeg tager mig sammen, og får klippet mit hår kort, igen.. Jo, det gør jeg.. Måske.. Tror jeg.. Eller.. Hm...

"Tænk hvis man kunne sige at man ikke følte sorg og faktisk ikke gjorde det,
tænk hvis man kunne sige at man ikke følte smerte og faktisk ikke gjorde det,
tænk hvis man kunne sige at man var god og faktisk var det, ja, tænk hvis man kunne sige at man følte og var alt det vi ikke kan og faktisk var det..."

30.3.11

Av for "#&¤(!

Sådan ser det ud, når man forveksler "negle lim" og "øjenvippe halløj lim" Det gør ondt!

27.3.11

This is friday


Fredag var Nichlas og jeg, hjemme ved Carina og se x-factor, og daaaase..  Det var hyggeligt!

26.3.11

x-factor finalen - 25.03.11


.. "Og vinderen af x-factor 2011 eeeer.... Sarah!" yaay!







25.3.11

24.03.11

Min dag i billeder. (igååår)
Ja, jeg er afhængig af æbler..

haha, stenern.

Links spam

This is so wild!


Først den her.. De er - Ja, for at sige det lige ud - Sindsygt dårlige, hvilket jo gør det sjovt! :-D Men OH MY GOD!!!! Hvad sker der lige for deres opførelse??? Shit man!


Now this one.. (hun begynder at synge ved 1:17) Dét blev straks bedre! Wow, siger jeg bare.. Hun er god.


Haha, fuldstændig ligegyldigt
inlæg, men synes ihvertfald
at I lige skulle se den første!
hahah. :D

23.3.11

My favorite blogs

- Camilla er min kusine (æhæh) og jeg elsker virkelig at følge med i hendes blog, bla. Fordi at jeg kan følge eeeekstra meget med i det liv hun lever, i en hverdag et stykke væk fra mig. Hun er 16 år, bosat på det vestlige fyn, elsker converse, cola og gymnastik.
- Henriettes blog er absolut en af mine ynglings. Hun er den type der er ligeglad med hvilke ansigt hun laver på billeder, og hvordan hun ser ud. Hende der tager billeder selv uden make-up, og i nattøj. Hun lægger ikke skjul på hendes liv, og er meget privat i hendes blog. Hun tager enormt flotte billeder, og er virkelig kreativ.

- Louise har den fedeste tøjstil, også er hun fra en sej by (nemlig Aalborg!)
Hun blogger meget om tøj, hvilket jo er herligt
- Camillas blog er fantastisk. Hendes billeder gør bare et eller andet over den. Den er super hyggelig.


- Anette der bor på Sjælland, og Nadja-Emilie fra USA har fikst begge deres blogge, sammen til én.
De skriver om alt fra tøj, make-up og hårfarver..


Hvis der er nogen der er skrevet her, som der gerne vil ha' slettet deres billeder.
 - Så skriv til mig, og jeg gør det med det samme! :)

22.3.11

Kom med din blog


Jeg har brug for at læse nogle flere blogs! :-D Så hvis du gerne vil ha' én/flere faste læsere, så send linket, som kommentar til det her indlæg!  ;-)

Jeg synes at det begynder at sive godt ud, her i "blog land" mange har ikke blogget i flere måneder, og nogen er endda begyndt at slette deres blog.. Det kan vi ikke ha'!!

21.3.11

Jeg siger: Spred dine gode tanker og hold de dårlige for dig selv.


Jeg har i de seneste år øvet mig meget i at huske at sige pæne ting til folk, der har fortjent et kompliment. Ikke bare for at sige noget, men det er da synd at gå og brænde inde med en masse ting, som folk kunne få glæde af.
Det er f.eks. nærigt ikke at fortælle mennesker at de er smukke, hvis det er det man føler. Der findes en hel masse grunde til IKKE at sige det: Tænk hvis de fx er arrogante og svarer: "Ja jeg er smuk, og hvad så?" Her vil mange sikkert ærgre sig og tænke: "Nederen kost! Jeg skulle aldrig have sagt, at h*n var smuk?" Men her spørger jeg så: Hvorfor fanden ikke? Spaden er jo stadivæk smuk - En smuk spade. Der går ikke noget af mig, fordi jeg er høflig og velopdragen.

En arrogant trunte kan svine mig til, men det gør jo ligesom ikke, at hun vinder 1-0 over mig. Tværtimod. Jeg var høflig og gav en gave. Hun trampede så på gaven, So fucking what? Gaver skal gives væk. Man kan ikke sige noget pænt til nogen, for at købe et høfligt svar. Modtageren af et kompliment må da gøre hvad hun vil med ordene, de er givet gratis væk og bør gælde uanset hvad. Man mister ikke noget ved at være gavmild. Man får faktisk mere, jo mere man giver væk. Tænk blot på den glæde du selv føler, hvis nogen roser din mad, dit tøj, dit hår eller din måde at være på. Man bliver glad sgu! :D

Samtidig får man jo pænt nederen hvis folk kommer med uopfordret kritik.
Jeg selv lukker altid ørerne for folk, der lukker ubehageligheder ud. Jeg tager aldrig imod kritik fra fremmede, mest fordi de ikke kender mig, så de har intet at skulle have sagt. og jeg lytter ikke til folk, der ikke kan tale pænt til mig. Folk har et eller andet med ærlighed. At det skulle være specielt vigtigt at være ærlig, og så skidt med om man er sød og rar? Det synes jeg er noget vrøvl. Man skal for enhver pris være høflig og flink og så skidt da med, om man i virkeligheden kunne finde et par fejl hos den anden person. Det kan man jo altid, hos alle mennesker.
Hvis jeg er ude at spise middag hos en person og bliver præsentereret for noget mad, jeg ikke kan lide, så kunne jeg da aldrig drømme om at råbe "Lortemad!" Hvis jeg derimod blev spurgt, hvad jeg syntes om maden, ville jeg finde det rimeligt at svare: "Det her er måske ikke lige mig, men det skyldes jo bare at smag og behag er forskellig". Ellers ville man nok heller ikke blive inviteret en anden gang.

Folk har misforstået det der med at være ærlig. Ærlighed er blevet et våben, man kan bruge: "Den sweater er grim til dig, jeg er nødt til at være ærlig". Hvem gavner sådan en sætning? Om en sweater er grim eller pæn vil jo ALTID være en subjektiv vurdering. Folk er forskellige og deres smag er heldigvis ligeså. Visse folk synes også, at hvis man siger noget pænt først, så har man ligesom købt retten til bagefter at sige noget grimt: "Hej Dennis, du er utrolig god til at give thai-massage, men du løber utrolig grimt!". Den går simpelthen ikke! Du kan ikke standse en pige på strøget og sige til hende: "Hvor er du dog smuk, men dine sko er røv grimme". Nej man skal sgu snakke pænt til folk..


Nu tror du måske, at jeg ikke kan tage kritik? Det kan jeg sagtens! Du er velkommen til at hade mig, og hvis du trænger til at få luft for dit had, så kan du jo lave dig et forum på nettet, hvor du og dine venner kan hade sammen og svine til, det bedste I har lært. Men hvad skal man bruge det til?

Vær' positiv overfor andre, smil, og vær glad (: <3

Give away // Louise-Cecilie.

Louise-Cecilie har lavet en give away. - I kan se hvad det går ud på, og hvordan I deltager, lige her.

20.3.11

731 days since

.. and I still can't believe it.


Mig og mine søskende er vokset op med Kristian (til venstre) Han var som den storebror som mig og Carina altid har ønsket os. Den person som hentede os efter skole, hjalp os med lektierne, og spillede fodbold med os, når vi havde lidt for meget energi. Den person der altid bare vadet ind i huset, som om han boede der, gik direkte ind i stuen og sagde "hva så?!" med den stemme, og det gode humør som kun Kristian havde. Den der kunne finde på at sige "han ligner fandme en røv der er træt af at skide" om en person, der måske ikke var så pæn. Ham der nogengange snakkede lidt hurtigere, end han tænkte - Og fik sagt at han skulle ha' en læskekæmpe, som så var en kæmpelæske..


19 Marts 2009. - Uventet og uforståeligt vågnede han ikke af nattens søvn.

Kristian var født og opvokset i Vestbjerg. Det var her, han tog sin tørn med børnehave og skole og allerede tidligt gjorde klart, at han havde sin egen vilje, sin egen bestemning, som den lille Kristian udtrykte det.
Han havde sine egne ideer om, hvilke værdier der skulle styre hans liv. Kostede det en kamp, så tog han den. Med viljestyrke, men også med en forsonende humor. Som dengang, da hans mor opgivende afsluttede den daglige diskussion om påklædningen til dagen i børnehaven med spørgsmålet:


- Jamen, hvad for noget tøj vil du så ha på? Og med det samme fik svaret: Syltetøj.


Kristian blev aldrig nogen holdspiller. Han kunne ikke styre holdet til den sejr, han altid gik efter. Derfor valgte han enmandssporten. Fra fem-års-alderen og mange år frem var judoen hans foretrukne. Det blev til fem Danmarksmesterskaber. Indtil han i 14-års-alderen kastede sig over skatersporten. Først som alle skaterdrenge dengang med kasketten i nakken, hængerøvsbukser og boardet under fødderne, ligegyldigt hvor han skulle hen.
Men for Kristian var ambitionen større end bare at være én i flokken. Han ville være nummer et og styrede målrettet efter det. Så efter endt handelsuddannelse i Aalborg valgte han at give drømmen om at blive professionel skater, en chance. Og det lykkedes med talentet og viljen som indsats.

Kristian blev en af verdens bedste skatere, sponseret som professionel på et af de store amerikanske skaterteams. Verden blev hans tumleplads. I Sydamerika, Nordamerika og i Europa ventede opvisninger og konkurrencer på det board, der sad, som var det limet til hans fødder. Han har optrådt i internationale magasiner og blev en kendt skikkelse på talrige af de skatevideoer, der sælges verden over..




- Altid savnet, aldrig glemt.

19.3.11

Et sjovere liv



Når jeg går i bad så tager jeg gerne en masse sæbeskum i hovedet og stiller mig foran spejlet og råber af mine lungers fulde kraft med min mest nørdede stemme: "Jeg er den uskyelige snemand!" Det er ret sjovt. (og jeg ved godt, det hedder den afskyelige snemand... Men det ville jo ikke være en skid sjovt .. Nøh!)

Jeg har opdaget en metode, der gør det nemmere at håndtere små ting, der går galt i hverdagen.
For ikke lang tid siden proppede jeg en vaskemaskine med alt mit sorte tøj. Ligeså snart maskinen var sat igang, opdagede jeg en enkelt sort strømpe på mit værelse, som jeg ikke havde fået med. Jeg ærgede mig simpelthen så pisse meget over den éne strømpe, at jeg udbrød: "Åh Jeg ulykkelige menneske" med min mest sørgelige stemme. Dette fik mig omgående til at indse, at det der var sket, måske ikke var helt så slemt endda. Jeg har faktisk konsekvent gjort det lige siden, med stor succes. Hvis jeg smadrer et glas, låser mig ude eller slår min tå, udbryder jeg straks i vild klage: "Åh jeg stakkels, arme, fortabte sjæl, hvorfor skal livet være så ondt, hvad skal der dog blive af mig". Og straks får jeg et kæmpe grineflip og er helt fokuseret på, hvor skønt mit liv egentlig er.


Der udover, vil jeg lige sige Tillykke til Nichlas med de 18 år! Chancen for at han læser det, er minimal - Men nu har jeg skrevet dét! Så er jeg lidt sød.. heheh.

Fredag, fredag, fredag.


Jeg faldte i søvn kl 20:30 igår aftes, og vågnede kl. 3 i nat, og kunne ikke sove mere.. Kl. 8 kørte jeg med min mor ind til Aalborg. Hun skulle ind og spise med hendes gamle kollegaer, også kunne jeg passende køre med ind, så jeg slap for at stene i en bus. Brugte lidt monetter i Aalborgs gader, og da mutter ringede, at hun var klar til at køre videre nu, om jeg ville med hurtigt ud til hendes faster... Oh god, no I'm tired!!!! - Men.. Hvis jeg nu tog med, slap jeg jo for at gå pisse langt til bussen, + vente på bussen, + at køre 45 minutter i bus.... Hmmm. Spurgte om det var noget der tog lang tid, "nej, det går hurtigt" Yeeeeeah right.. 5 timer senere, vendte vi snuden nord på igen... Omg, kunne ha' stået op og sovet i det øjeblik!!!
- Anyway, har vundet over trætheden nu, og sidder og redigere billeder og høre god gammel mgp musik. Oh yeah! Og forresten er jeg ret happy happy over at Sarah er gået videre til den store finale i parken! Wooohu!














Der sneede davi skulle afsted! Hallo, sne? Vi gider dig ikke!!










18.3.11

Alle dage er en Fredag!

Eller not... Men det hedder sangen, og den er GO!

Jeg havde glemt ALT om denne fantastiske mgp sang fra 2002, indtil en dude, lige lagde den ind på facebook. Ååååh facebook ♥♥♥ Og ligesiden har jeg hørt den aaall day long.. - Eller næsten da. OG JEG ELSKER DEN BARE! Den kan virkelig bare få mit humør helt i top! Den er virkelig skøn..

Tjek it out..

17.3.11

Forår


Ej okay, billederne er ikke ligefrem noget oser af forår. Men altså - Der er blomster!!! :-D Kan ganskevist ikke huske hvad de hedder.. (Vintergækker, eller sådan noget?) Men de er der!

Klingen Feat. Niarn - Engle smiler.



16.3.11

15.3.11

I'm proud, hihi.

Altså.. Jeg er lidt en freak. Okay, jeg indrømmede det... Nogengange når jeg keder mig, og høre en god sang, kan jeg godt finde på at lave en lyric video til den, og oploade den på min youtube profil. For godt og vel nogle måneder siden, lavede jeg tekster til Muri & Marios "Mio Amore". Mario skrev til mig på facebook, at det var de virkelig taknemlige for, at jeg gad gøre. Da de så udkom med en ny single, i slutningen af Februar, besluttede jeg mig for at lave en video til den også, så det gjorte jeg. heheh.

Da jeg så loggede på facebook, her for 10 minutter siden, havde jeg en notifikation, wuh. En notifiktion om at Murad Mahmoud havde tagget mig i et opslag. Tænkte "wtf" og gloede.. Også havde de takket mig for at lave en video med lyric, og oploadet den. :-D Ej okay....... Det er ikke noget at være stolt over. Men det er jeg altså.. Bare en lille smule. Hihi.

13.3.11

We heart it


Billederne af fra weheartit.com - Jeg kan bruge ufattelig lang tid på at sidde og kigge den ene, efter den anden side derinde, bare med billeder. Bliver fuldstændig betaget af dem, de giver virkelig god inspiration, rigtig mange af dem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...