Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27.2.11

Go' go', SARAH!

X-factor har aldrig sagt mig noget. Mest af alt fordi at man aldrig rigtig høre noget fra deltagerne, andet end når programmet har en sæson igang. 

Men denne gang havde jeg hørt så mange folk snakke om "hende der pigen, der ligner en dreng" og måtte da lige tjekke, hvem det var.. Og bum, Daniella blev noget tæt på afhængig.

Efter min mening, er det Sarah der skal blive Danmarks næste x-factor vinder. Ikke bare fordi at hun kan synge, men fordi at hun tør være anderledes - og stå ved det, foran hele Danmarks befolkning.





24.2.11

Ikea trip

Hahaha, jeg ved ikke hvad der sker for os.. Det er bare en typisk "Camilla & Daniella ting". Vi valgte at tage i Ikea mandag.. Ikke for at købe noget, som sådan. Men, bare for hyggens skyld. Haha!

 

Vi gik lige en omvej, ind omkring "Toys'R'us" haha. Vi skulle lige ind og kigge efter noget ansigts maling. hæhæ.

Vinterferie

I Nordjylland og på fyn har vi ferie i uge 8 - Lige da andre folks ferie er slut. Hæhæhæ.
Anyway, min kusine er her i heeele ugen, derfor jeg ikke lige får blogget så meget. - Men her har i (igen) lidt billedspam fra dagene, der er maaaaassere af billeder, så de kommer ind, sådan lidt efter lidt..


Camilla kom med toget fra Middelfart til Aalborg ved 13 tiden, Lørdag. Vi kom hjem, pjattede og pakkede hinandens fødselsdags gaver op. Vi kiggede på hinanden, og blev enige om at der skulle ske noget. Vi tog bussen 20 minutter efter, og brugte resten af dagen inde i Aalborg. Først et lille smut forbi McD, også gik vi ellers bare - Uden at vide hvorhen. - Og vi havnede så ved kultur huset Nordkraft. Der brugte vi rigtig lang tid, bare ved at gå og kigge. Rigtig hyggeligt faktisk. Da vi så - Efter lang tid - Tog os sammen til at gå ud i kulden igen, kig vi et pænt stykke, for at komme til Kenney Arkaden, hvor vi ventede 45 minutter på bussen hjem, til Sulsted.
Da vi kom hjem, fik jeg eeeeendelig Camilla overtalt til at måtte male hende blå, som en avatar (Hvis hun også måtte male mig, hæhæ) Og det brugte vi så, liiiiike all night på. Dét var hyggeligt.

"Avatar" billederne blev ikke så gode som vi havde regnet med, da der var meget mørkt, så skygger blev ikke om planlagt, plus at farven blev ved med at skalle af.. Men vi blev rimelig tilfredse med selve malingen, trods alt..

De er så fine

20.2.11

I just want to be a naviiii

Jeg elsker at sidde på youtube, og få små idéer. Det vrimler jo med folk, der jo nærmest er ved at eksplodere af kreativ sans; og mig på de hellere end gerne inspirere. I går aftes endte mig og min kusinde ud med overstående resultat. Jeg elsker at tage billeder, og gøre klar til det, osv. Og hun er helt perfekt foran kameraet, til mine skøre idéer. At det så tog nærmest hele natten at male hende som en fra avatar (som vi da endte ret godt med, tiltrods for aldrig at ha' set filmen..) så vi orkede ikke at gøre det vilde ud af billederne, fordi vi simpelthen var så trætte efter. Men resultatet har virkelig skabt kommentarer og ros, og dét kan vi li'.

14.2.11

It's valentines day, baby!


Aw, cute nok ellers. - Anyway. Min storesøster har fødselsdag idag (d. 14).
 Hun skal fejres, så det skal min valentins dag, gå med! :)

(Billederne er fra weheartit.com)

12.2.11

Aalborg ♥


For en måneds tid siden, var jeg med min far ude og køre - Vi kørte ned forbi havnen i Nørresundby, og tog nogle "øjebliks" billeder, og det var hvad det lige blev til.. De kunne være meget bedre, ja. Men det var satme koldt. :P

11.2.11

I'm gonna love you




Black n' white


Der er bare ét eller andet over sort/hvid billeder, de bliver helt anderledes på en måde..
 Efter min mening, ihvertfald. ;-) Mmmh, billedespam ftw. <3

a f r i k a ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...