Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.12.10

Happy newyear!

Godt nytår!

                                                  - fra Daniella


Håber i får en dejlig nytårsaften, og får fejret den sidste dag i 2010, og kommer godt ind i det nye, 2011. Jeg har ikke de vilde planer, men derfor skal det nok blive hyggeligt!
Jeg skulle ha' arbejdet, på Gl. Vraa slot fra kl. 18:00 - 01:00 Men da jeg er syg, bliver jeg hjemme, og holder det sammen med familien. I år kommer min morfar som første gang nogensinde. Vi mistede min mormor i Februar, så nu skulle han ikke sidde alene.

Nå anyway.. Må i få en dejlig aften, endnu engang! :-D

So this is christmas

Jule billeder fra pakkespil d. 26 December 2010. Liiiiidt sent ude, men what the hell :-D




Countdown!

24 timer til 2011!

30.12.10

Åååh

Jeg er syg... Åååh. Jeg er egentlig ikke en der hader vinteren og sneen. Altså kulden er da nogen gange ikke lige det bedste - Men altså, det bliver ligesom ikke bedre ved at brokke sig over det, ligesom alle andre gør? So, sne det sku fint nok - Så lang tid det ikke er helt hen til April!!(!!!) - Men lige nu, kunne jeg sku godt bruge noget sol, varme, stran, brune ben, og det at sidde og grille. Sommeren får bare en i meget bedre humør, og gør en meget mere frisk - Synes jeg da. Nå, uhm. Ja, dream about it, Daniella... Daaahm!

Åh ja, jeg er ikke så aktiv i disse tider, da jeg ligger syg. Har faktisk ikke engang fået lagt billederne fra jule fimselihut d. 26, på min computer, hvilket slet ikke ligner mig. Men jeg når det nok!!

Derudover - Hvis I har nogle idéer til nogle billeder - Photoshoots (af mennesker) og/eller naturen, og alt andet, og indlæg, er i mere end velkomne til at skrive nogle idéer, da mit eget bette hovede, holder juleferie. Håhå.

Anyway.. Tror jeg vil smutte i bad - Det bliver man somregel altid lidt mere fresh af, hvilket jeg har brug for. Uanset hvad, magter jeg ikke at ligge i sengen, endnu en dag.


26.12.10

Der er kun 363 dage til juleaften!

Glæder mig allerede....
Ej, det' gaaaas.






blev dagen overstået, det' sku fint nok. Jeg savner godt nok den der glæde der bliver større og større for hver dag i December der går. Den glæde man havde når fandt julepynten frem, og satte den ene efter den anden flotte julekugle på juletræet. Den bedste følelse man havde når hele landet bare fyldes med jul, og den der "ØV!" følelse man gik rundt med d. 25, fordi at nu var det er helt år til at julen kom tilbage.. Ja, jeg savner i det hele taget at gå i 1. klasse i December måned... Trods manglende julestemning var det nu en rigtig hyggelig aften, med en masse mad og gaver.

Håber i også havde en dejlig jul. :-)

24.12.10

I aften er det juleaften!!

24. December 2010 ♥♥           

23dage er nu gået - og efter min mening ALT for hurtigt!(!!!) Plejer altid at være lidt i julestemning, men i år - slet ikke. For mig er imorgen bare en aften der skal overståes.
Posetivt går det hele dog den rigtige vej - Altså vejr mæssigt osv. Åååh sommer kom hid! :-D Selvom jeg er en af de efterhånden få som elsker snevejret, så er sommeren altså førsteprioitet! Anyway.. Hvis jeg ikke når at få det skrevet senere, så... Jeg håber at I alle derude får en fantastisk jul, sammen med dem der betyder noget for jer! :-)



23.12.10

"De faldne"

Jeg skulle pakke min fars julegave ind. En ny bog der lige er udkommet omkring de soldater som er gået bort i Afghanistan. Bogen hedder "de faldne" - blev helt betaget af bagsiden, da jeg skulle vende den, for at pille prisen af. Jeg læste lige hurtigt det der stod, og wow. Det med at forfatteren skal opfange folks lyst til at købe/læse bogen med den tekst - Dét har duden der har skrevet bogen, klaret enormt godt! Ja, nærmest det første jeg siger til min far når han har pakket den op, er at jeg skal låne den! :-P

21.12.10

Et smut i biografen

Sidste år arbejdede jeg i bog&idé inde i Aalborg, som pakkepige - Stod og pakkede gaver ind every day, i 2 måneder. Det' var nu hyggeligt nok, men gooooood hvor kom man til at hade det til sidst! :-D Anyway.. Vi gik julegaver derinde fra, og det var 2x biograf billetter, og 2 billetter til slik, cola og popcorn. Jeg havde så glemt alt om de billetter, og kommer i tanke om dem d. 10 December i år, finder dem, og finder ud af at de skal bruges inden den 15.. Oooosh. - Jeg kunne huske at jeg spurgte Andreas dengang om han ville ha' den ene billet, så kunne vi se noget sammen - Så jeg spurgte selvfølgelig ham igen, om han ville med ind og se en film for de billetter. Vi fik dem byttet d. 13, til de "reel" billetter, så vi kunne komme derind i dag.. Jaaa..

Så jeg har været i biografen og se "Klovn the movie" idag, sammen med Andreas og Charlotte. Jeg har aldrig grint så voldsomt inde i biografen... Klovn er den fedeste film til dato! :-D
Den må bare ejes, når den engang om alt for lang tid, udkommer på Dvd!



17.12.10

Sam Tsui

Jeg er en youtube freak! Kan få lang tid til at gå ved at stene alle mulige videoer folk selv har lagt ind, hvor de synger. Også en dag kom jeg lige forbi denne. To talent fylde mennesker der er fundet sammen, og laver musik. Dét lyder godt!





16.12.10

Weee, jeg vandt..

Jeg vandt i Joans fødselsdags give-away i forgårs - Og modtog pakken idag. Weee. :D

Tusind tak Joan! Er rigtig glad for det. :D
Synes I skulle kigge forbi hendes blog wooz.dk den er super hyggelig, også er hun fuld af gode kreative idéer. ;)


Ye-yeeea


Jeg har været oppe i et stykke tid, selvom jeg egentlig kunne sove længe idag. Men jeg er freeeesh, og har vildt meget energi. Håhå. :D Har lige siddet og leget med sæbebobler, og lavet en mistelten ud af noget falsk grønt snor,  med nogle røde dimselihutter på, mens jeg ser 2900 happiness - Virkelig bare ynglings serie! - Tror jeg vil smutte ind til byen senere og købe et par julegaver, og måske lave et visit hos min storesøster, hvis hun magter at høre på mig. :b


12.12.10

It's christmas time!!


Har idag bagt vanilje krænse og klejner med min moooooar, laver juledekorationer til min morfar, været nede og aflevere dem, og hjælpe ham med at pynte til jul, lavet pølsehorn, og ryddet lidt op.. Imorgen skal vi ha' pyntet til jul - ja, det saaaaatme også på tide da!!! :( - Mine forældre har arbejdet, og slet ikke fået tid til at komme inde i skunken, og finde det frem.. Ihj! Det magter jeg slet ikke at finde det frem, for snart at pakke det sammen igen.. Men jajaja, op skál det, hvis man skal i julestemning! d: Nu vil jeg se pyrus...

8.12.10

Lige nu

Sidder og tegner lidt - har fået en opgave - Jeg skal lave et skilt til en der hedder Stephanie, hun skal bruge det ved den stald, hvor hendes hest står. Så der skal stå hendes hests' navn, og hvor meget mad osv. den skal ha' og alt sådan noget. Jeg har lavet nogle stykker så hun har noget at vælge imellem, når hun kommer og kigger dem - Men havde lige brug for en lille pause, og gik så igang med at tegne
Marcus. Det er ikke så tit jeg tegner mere, men lige pludselig kommer der bare en idé springene til mig, eller også ser jeg noget/et billede som jeg bare tegne.. Kunne være jeg en dag skulle tage nogle billeder af nogle af mine tegninger, og ligge ind her på bloggen.. hmm.
Nå. Jeg vil se desperate housewife nu, og derefter speciel udgave af dagens mand, haha elsker det program.
Forsæt godaften derude! ;-)




Snebold kamp!!!!!

4.12.10

Nothing speciel



Fotograf: Daniella Horsmark.

3.12.10

Ååååh, dear lord

Muuuust have..







3D briller rocks

Når et barn holder op med at tro på julemanden
er der et eller andet sted en lille nisse der dør!

Pyrus, pyrus, pyyyyyrus <3<3

Julen er herlig



Yeee, så blev det allerede 3 December, og jeg bliver sindsyg over at vi ikke har pyntet til jul. :(
hæhæh, så jeg er i fuldgang med at gøre rent. Og iført nissehue selvfølgelig!! ej, det' gas. skulle bare lige ha' et billede. heheh.


1.12.10

mixed images

Nyd hvert øjeblik, før det forsvinder - før det bliver til intet andet, end blot minder.





1. December

Holy christ. Så kom den, føøøøørste December. Jeg synes ikke det er ret lang tid siden at der var sommerferie.. Hmm... Ja, December kom igeeeen hurtigere end jeg lige havde forventet, så jeg har ikke fået købt min julekalender. Øv! Jajaja, overlever nok. - Prøver ihvertfald..

Og ja, December kom lige hurtigere end forventet, så jeg er bag ud. Med alt faktisk. Men når det nok, der er maaaassere tid. (håhå) Jeg plejer hver evigeneste jul, at lave en stor pakkekalender til min lillebror, noget advanceret halløj, med noget tal der skal trækkes osv. osv. Og det skal han selvfølgelig ikke snydes for iår!! Så det skal jeg igang med, når han er smuttet i seng..



Jeg har brugt dagen i Aalborg, for at købe lidt til min lillebrors pakkekalender, og ellers ikke noget særligt. Shit da for en klejnebæ, hvor var det koldt. Ventede 40 minutter på den bæbus. Åååh..

Lige nu sidder jeg og ser Pyrus sammen med min mor og lillebror, derefter kommer der Desperate Housewife, også Dagens Mand - Ååååh, absolut ynlings tv-dag!! :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...