Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.10.10

30.10.10

Called love..

I skoven med Lina og Pernille - 30 Oktober 2010.







Har brugt hele dagen i skoven, sammen med Lina og Pernille.

29.10.10




Det vildt ikke..
Vi ser på andre folk og ender, på den ene eller den anden måde, altid med at spejle os i dem. Vi sammenligner os selv med folk omkring os, så har vi ikke alle i bund og grund lavt selvværd?

25.10.10

It's like being in war

Et stærkt menneske kæmper for sig selv.
- Det stærkeste menneske kæmper for andre
.





23.10.10

Når planer fejler

Havde egentlig en aftale iaften, men selvfølgelig bliver den ikke til noget - lige i sidste øjeblik.. Men selvom at ens planer går i vasken, behøver man vel ikke at kede sig. Skyndte mig at spørge min lillebror om han havde nogle planer for iaften, og det havde han ikke.. Vi nåede lige at løbe over i brugsen kl. 18:57 (de lukker kl. 19) Og købe lidt slik. Så skal vi se "far til fire, på japansk" når han er færdig med at spille bingo banko. Rigtig søskende hygge!

you're amazing, just the way you are



When i see your face there's not a thing that i would change.
 Cause you're amazing, just the way you are. ♥



18.10.10

Morfars fødselsdag

Igår, lørdag d. 2 var det min morfars fødselsdag - og eftersom at det er hans første fødselsdag, efter vi mistede min mormor, havde vi sat os for at det skulle være en af de bedste. Jeg havde forslået at vi tog ned til ham efter han var gået i seng, og satte en maaasse flag rundt i haven, så det gjorte vi. :D Vi var klar til at tage afsted lidt over midnat, men så lykkes det lige at få min mor overtalt til at jeg måtte tegne på et gammelt tæppe. Så jeg gik igang med tusherne, og fik skrevet "Tillykke morfar!" Og kl. 01:15 var vi klar til at tage ned i den mørke have, på vejen hvor der ingen gade lygter er! Det var virkelig, viiiiirkelig uhyggeligt! :D Bare at vi kørte ned af vejen, tændte hans cencer lampe i gården, så det var ikke så nemt at komme til at sætte flag, uden at den ville tænde.. Hver gang at lyset tændte, kastede jeg mig ned på jorden i håb om at han ikke ville ligge mærke til mig, hvis nu at han enten ikke var gået i seng, eller hvis han kiggede ud af vinduet fordi at der pludselig var lys. Efter en halvtimes tid, fik vi både tæppet op, og flag op langs indkørslen, og ind mod gården. Kl. meget tidligt lørdag morgen ringede han til min mor, og sagde at han var blevet rigtig glad for at vågne op og kunne se at vi havde brugt tid på at sætte flag og lave skilt, bare fordi at han har fødselsdag. :)





Er det fredag?

Kender i det, når man er i tvivl om det er fredag?
- Løsningen er hermed fuldet! Find ud af om det er fredag, her! 

Ny blog

Hello there! Jeg har oprettet en ny blog. Blev simpelthen sindsygt træt at af den anden ikke lige gad som jeg ville. Så det blev lige til en ny. Derfor vil mange af indlæggene være skrevet på samme dato, og tidspunkt lige i starten, da jeg kopiere og skriver de få indlæg jeg havde skrevet på den anden, igen. Håber I stadig vil følge med derude. Fortsæt god mandag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...